2777
2789
عنوان

میشه بیاید کسی نیست بهم گوش کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 90 پست
نگو سرنوشتم بد بود و جوونیم رفت. هیچ وقت این حرفو نزن. بعدشم همکلاسیات به کنار خودت بخاطر قبولی هم ک ...

مشکل اینه من خیلی گیجم نمیدونم چی خوبه چی بد با هر کی صحبت میکنم مشاور روانشناس دوستام خانواده کسایی که توی این مسیرن ترم بالایی هامون اونام خودشون میمونن چی بگن دیگه بهم 😭

همین الانم گریه میکردم بخدا دارم دق میکنم هیچکس منو درک نمیکنه البته حق دارن اصلا رفتارا و افکارم عادی نیست

بنظرم تو فقط خسته ای و یه جورایی انگار کارت حافظه مغزت پر شده و دیگه گنجایش مطالب جدید رو نداره.مطمئ ...

دقیقا اینطوریه کسی منو درک نمیکنه تراپی میرفتم ولی حس میکردم اونم منو نمیفهمه ولش کردم فقط دلم میخواد برم یجایی ی زندگی جدید شروع کنم تو هر مسیری قرار میگیرم به شک میفتم که اشتباس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اینطوریه کسی منو درک نمیکنه تراپی میرفتم ولی حس میکردم اونم منو نمیفهمه ولش کردم فقط دلم میخوا ...

الان ترم چندی؟ چند سال دیگه لیسانس میگیری؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
مشکل اینه من خیلی گیجم نمیدونم چی خوبه چی بد با هر کی صحبت میکنم مشاور روانشناس دوستام خانواده کسایی ...

عزیزم آروم باش. 

برای آرامشت حمد و ایه کرسی خوندم. 

احتمالا درگیری ذهنی داری.و خستگی اون چند سال تو فکر و ذهنت باقی مونده

ذهنتو از همه چی خالی کن به هیچی فکر نکن. بزار همه چی همون جور که هست پیش بره. 

اگه بتونی بعد امتحانا یه سفری بری خیلی عالیه. 

تو هیچ مشکل حل نشدنی نداری. همه چیز حل میشه و تو به آرامش میرسی عزیزم

تا حالا با کلی مشاور صحبت کردم کلی تراپی رفتم ولی هیچ....کاش خدا نجاتم بده از وقتی یادم میاد دارم عذ ...

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

برو توی این کانال 

یه کلاس آموزشی داره 

عنوانش همسرداریه ، ولی در واقع رشد فردیه 

امیدوارم در جدیدی به روت باز بشه با مطالبش❤️

مرنج و مرنجان
عزیزم آروم باش. برای آرامشت حمد و ایه کرسی خوندم. احتمالا درگیری ذهنی داری.و خستگی اون چند سال تو فک ...

خیلی لطف کردیدواقعا ممنونم به حرفام گوش دادین منو راهنمایی کردیم منم براتون صلوات فرستادم و حمد خوندم ایشالا به هر چی میخاین برسین ❤️

مشکل اینه من خیلی گیجم نمیدونم چی خوبه چی بد با هر کی صحبت میکنم مشاور روانشناس دوستام خانواده کسایی ...

کانالی که گذاشتم رو حتما ببین 

حدیث کسا و زیارت عاشورا زیاد بخون عزیزم 

ان شاءالله دلت آروم بشه 

مرنج و مرنجان
خیلی لطف کردیدواقعا ممنونم به حرفام گوش دادین منو راهنمایی کردیم منم براتون صلوات فرستادم و حمد خوند ...

خواهش میکنم. 

امیدوارم دوباره تاپیک بزنی با این تفاوت که بگی خیلی آروم و شادی و به چیزی که می خونی علاقه داری❤

ترم یکم پارسالم از هوشبری انصراف دادم 😭 همون اول پشیمون میشم نمیتونم تحمل کنم

میفهمم چی میگی. من رشته مهندسی بودم. منم ترم اول میخواستم انصراف بدم و دو ترم اول خون گریه میکردم و با سختی گذروندم ولی از ترم سوم به بعد دیگه روی روال افتادم. سخت میگذشت ولی دیگه به فکر انصراف نبودم. ترمای اول و دوم کاملا طبیعیه بخاطر اضطرابیه که داری و البته کمالگرایی

به این فکر کن اگر الان انصراف بدی باز یکسال دیگه رو هم از دست میدی و قطعا سال دیگه خسته تر از الان هستی. و اینکه اگر بری بینایی سنجی و باز همین حس و داشته باشی چی؟ بنظرم برو سمت علاقت  ببین به کدومش علاقه داری و اگر دوست داری توی محیط جدید زندگی کنی ببین کدوم رشته مهاجرت پذیر تره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»