2777
2789
عنوان

ازمایش هیپاتیت و ایدز چقدر سخت درد داره علائم دارم بیاید 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیدم نی نی سایت خیلی راهنمای میکنن اومدم اگر مشکلیه برم؟

شما نه ایدز داری نه هپاتیت.آزمایش ایدز منفی بوده واست هپاتیتم به همه واکسن زدن نترس. فقط وسواس گرفتی. بشین درستو بخون

شما نه ایدز داری نه هپاتیت.آزمایش ایدز منفی بوده واست هپاتیتم به همه واکسن زدن نترس. فقط وسواس گرفتی ...

اره خیلی استرس گرفته بودم برای ایدز رفتم دادم گفتن خداروهزار مرتبه شکر شکر شکر منفیه میگم نکنه سیستم اشتباه کنه یا الکی بگه یا هواسشون نبود زدن منفی ینی امکان نداره؟ هیپاتیت هم بیمارستان میگیره یا بیرون باید بدم 

شما نه ایدز داری نه هپاتیت.آزمایش ایدز منفی بوده واست هپاتیتم به همه واکسن زدن نترس. فقط وسواس گرفتی ...

من چه بدونم مادرم بهم زده بچگی یان مادرم زود ازدواج کرده بود اونم۱۶ سال پیش چه میدونست مادرم بهم بزنه یا ن یعنی بهم زده مادرم میگ زدم منم گفتم الکی میگی گفتش اگر نزده بودم مدرسه راه نمیداد

من چه بدونم مادرم بهم زده بچگی یان مادرم زود ازدواج کرده بود اونم۱۶ سال پیش چه میدونست مادرم بهم بزن ...

شازده پسر برو آزمایش هپاتیت رو بده تو همون برگه آزمایش مشخص میشه که واکسنش رو  زدی یا نه

شازده پسر برو آزمایش هپاتیت رو بده تو همون برگه آزمایش مشخص میشه که واکسنش رو زدی یا نه

باش فردا میرم بیمارستان میدم از درس انداخته این بیماری منو اگر بشه انشالله عید فقط میخام فرار کنم برم ترکیه از دست خانواده الندگ محتاد دعوایم