هشت سال تمام باهم وابستگی شدید داشتیم . بچه داریم . پای زن دیگری در میان هست اون آقا گفتن جدا بشیم هزینه های بچه رو میدم . ولی خانوم خیلی وابستگی دارن دو روز میگن جدا شیم روز سوم طاقت نمیارن . شما به عنوان ی خاهر این خانوم نصیحت کنید یا تلنگر بزنید
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گاهی به هم رسیدن ها سخت ترین شکنجه هارو به دنبال داره
لطفا برا خوب شدن حال شوهرم و زندگیم دعا کنید
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
چند بار خوندم از یه کلمشم سر در نیاوردم متاسفانه.خیلی گنگ ومبهم نوشته این
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون