2777
2789
عزیزم💔نمیشه لزوما گفت اینویعنی همه ادم ها مثل هم که نیستنولی در کل اگر خودت حس عاطفی داری حس رو عاط ...

وا دادم متاسفانه بدجور .. و هیچ حس عاطفی ای نیود، و خیلی ازین بابت و حرفاش اذیت میشم ، حرفای بدی زد .. 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین حرکت یعنی ناراحت هستی هیچ ری اکشن دیگه ای نشون نده چند روز کمرنگ باش

چندهفته اس کمرنگم اما کاری نمیکنه چون اصلا از بی احترامیش پشیمون نیست و بازم تکرارش میکنه به نحو دیگه ای

قصدش نادیده گرفتن عمدی منه نمیدونم سودش از این موضوع چیه

قصدش اینه یا شما خودتون رو اینجوری میخواین راضی کنید؟

اگر هم واقعا قصدش اینه به بلوغ فکری نرسیده

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

یه عمرهبله حق داشتین ناراحت بشیندوست پسر یا دوست دختر؟

دختر بود عزیزم 

میدونی من ۸ ماهه قبلش ازش ناراحت شدم و گفتم بیا ارتباطمونو قطع کنیم بعد گفت ازت انتظار نداشتم اگه مثلا تموم میکردی حس میکردم خیلی بی معرفتی و… 

ولی این بار نه بحثی نه چیزی من دختر مغروریم ولی سعی کردم برای این دوستم به خرمت ۱۴ سال غرورمو بزارم کنار . و لازم ندونستم که من رو تو زندگیش داشته باشه 

من دختری نیستم بی احترامی کنم و گفتم بی سر و صدا تموم کنم

ولی انتظارش رو نداشتم حقیقتا چون خیلیییییی ادعای دوس داشتنم رو میکرد ، به اون همه ادعا شک کردم

و خواستم چیزی از من رو نداشته باشه  

وا دادم متاسفانه بدجور .. و هیچ حس عاطفی ای نیود، و خیلی ازین بابت و حرفاش اذیت میشم ، حرفای بدی زد ...

عزیزم من سرزنشت نمیکنم اما هرجا که بگی اینو بارها گفتن که رابطه جنسی نه دوست داشتن نه ادامه ارتباط رو تضمین میکنه

اون ادم شرف نداشته که اگه داشت از علاقه شما سواستفاده نمیکرد پس تو به یه ادم بی شرف فکر نکن خواهشا

دختر بود عزیزم میدونی من ۸ ماهه قبلش ازش ناراحت شدم و گفتم بیا ارتباطمونو قطع کنیم بعد گفت ازت انتظا ...

میدونم منم قبلا چنین موضوعی رو با یکی از دوستام تجربه کردم

ولی این که میگم کراشمه یکم مسئله اش فرق داره

میدونم منم قبلا چنین موضوعی رو با یکی از دوستام تجربه کردمولی این که میگم کراشمه یکم مسئله اش فرق دا ...

بله خب کراش فرق داره 

خودت رو وارد ادا اصولاش نکن 

دو طرفه پاک کردی ، من اگه جان بودم دو طرفه پاک نمیکردم این موردو ولی سکوت میکردم و چیزی نمیگفتم و بی اهمیت بود برام