2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 265 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم یه روزی میبخشه منوخودشم دیشب میگفت مثل خواهر نداشتمی و این بیشتر منو آزار میده💔آدم وقتی یکی ...

تو هم مراقب خودت باش عشقم چی بگم 💔

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

الهی من بمیرم که اینطور کردم با دل تو😭😭😭😭 شرمنده تممن وارد بازی بدی شدم و دارم تاوان بدی میدمامی ...

😐😐😐😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دیووونه هممممممه دلخوشیم شماهاین خودت ک میدونی همیشه تنها بدون ی خواهر ی دوست تو واقعیت همین شماها ه ...

🥺🥺🥺

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@چرچیلم    

به قول حمیرا :

تو قلبم تورو دارم 

اگه خونه بدوشم 

من این عالم عشق و 

به عالم نفروشم 

🕊💔

بمون تا بتونم یه عاشق بمونم 

یه دنیاس تو چشمات 

واسه من نگاهات

مثل مستی خیام تو شعرام

مثل بارون تو دریا 

مثل مهتاب تو صحرا ✨

عزیزی مثل مجنون واسه لیلا 

مثل خورشید واسه فردا 🚶‍♀️🫂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دوباره گلومممم درد میکنه

نمیدونم چه مریضی کوفتی گرفتم

من دوباره گلومممم درد میکنهنمیدونم چه مریضی کوفتی گرفتم

این مریضی جدیدس حتما 

امیدوارم نباشه و خوب شی

من دوباره گلومممم درد میکنهنمیدونم چه مریضی کوفتی گرفتم

ویروس جدیده همه رو درگیر کرده 

دمنوش اینا بخور 

به دم کن بخور  فقط چون ترش میشه بدونه سیب قاطیش کن

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

ویروس جدیده همه رو درگیر کرده دمنوش اینا بخور به دم کن بخور فقط چون ترش میشه بدونه سیب قاطیش کن

وای زری حالم بد شد از صبح پیامارو خوندم 💔

اوففففف 

این مریضی جدیدس حتما امیدوارم نباشه و خوب شی

تو چطوری 

چیکارا میکنی 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

تو چطوری چیکارا میکنی

بد نیستم 

پیامارو دیدم حالم گرفته شد