2777
2789

عه منم قراره ۳ بهمن به دنیا بیام🤣🤣

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانمم میگفت اینو همش

کلا اینطوریه برای همه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

آخ منم از بیخوابی و درد دنده کلافه شدم،تازه بعضی وقتا آقا تکون هم نمیخوره تو شکمم،یه سکته ی ناقصم اونجا میزنم،بعد که قشنگ خودمو خیس کردم تکون میخوره پدر صلواتی،تاریخ زایمانت چندمه اسی؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
واقعا کمر درد و دستشویی رفتن مداوم . احساس سنگینی و نفس تنگی و ترش کردن . درد واژن .هیییییی

پسره بچه ات؟پسرا یه کم بیشتر مامان هاشونو اذیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آخ منم از بیخوابی و درد دنده کلافه شدم،تازه بعضی وقتا آقا تکون هم نمیخوره تو شکمم،یه سکته ی ناقصم او ...

اخ ارع  خدا بهمون صبر بده

ان تی گفت ۶,8 اسفندماه طبیعیه 

شما چی 

اخه من میخام حداقل اول اسفند بیاد تو ماه رمضون نیوفته

اخ ارع خدا بهمون صبر بدهان تی گفت ۶,8 اسفندماه طبیعیه شما چی اخه من میخام حداقل اول اسفند بیاد تو م ...

برا من ۲۰بهمن،ان شالله هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد و به سلامتی بارت رو زمین بزاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره پسره😂😂😂😂

مال منم همینه،باور کن سر دخترم نه درد واژن و لگن فهمیدم نه تکرر ادرار،این پسره بابای منو جلو چشام اورد،😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من ۲۰بهمن،ان شالله هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد و به سلامتی بارت رو زمین بزاری

چند هفته ایی طبیعی میاری یا سز

ایشالا همه مادرا فرشته شون سلامت بغل کنن بعد این همه زحمت

واقعا کمر درد و دستشویی رفتن مداوم . احساس سنگینی و نفس تنگی و ترش کردن . درد واژن .هیییییی

همه زنا اینو دارن مخصوصا روزای آخر آخر شدید تر میشه

وای یاد داستان‌هایی که درمورد تعریف میکردن افتادم بزار یکیش بگم

مامانم میگفت نمیخواستم تو ماه صفر قمری به دنیا بیای 

انقدرم برکت داشتی مثل چی برف می اومد روز تولدت 

چون میگفتن خطر زیاد اتفاق میفته این ماه برای کارای مهم خوب نیست مامانم کلی زور زد در حد توانش صبر کرد تا آخر ماه صفر نشد من تو ۲۹ صفر به دنیا اومدم اعتقاد به اینجور چیزا داره

بعد میگفت انقدر خونریزی کردم بند نمی اومد میمردم برای همین زورکی میخواست ماه صفر تموم شه بعد

اره پسره😂😂😂😂

اخیییی ایشاالله به سلامتی بیاددد

چند هفته ایی طبیعی میاری یا سزایشالا همه مادرا فرشته شون سلامت بغل کنن بعد این همه زحمت

سزارین،اولی هم سزارین بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40