2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بگردم مادرها چقدر ماهن . بمونید براهم

مرسی عزیزم کلیی دعا میکنم برات پسرت سالم به دنیا بیاد

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
فدات مهربون ممنون . تولدتم پیشاپیش مبارک گل من💋🥰😘

خدا نکنه

مرسی عزیز دلمی

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

منم امروز ۳۵هفته رو تموم  کردم

واقعا این ماه آخر آدم  داغون میشه 🙄

امروز دکترم گفت ۱۳بهمن شاید تاریخ سز م باشه 

واسه پسرمم خیلی خیلی سختی کشیدم 

ولی خداروشکر سالم بود

میگم  کی به سلامتی دنیا  بیاد 

با خیال راحت به پشت بخوابم 😍

فداش بشم  تمام سختی هارو به جون میخرم 

فقط سالم و صالح باشه😘

ان شاءالله خدا همه ی نی نی هارو به سلامتی به آغوش مادراشون برسونه 

الهی آمین 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
منم امروز ۳۵هفته رو تموم کردمواقعا این ماه آخر آدم داغون میشه 🙄امروز دکترم گفت ۱۳بهمن شاید تاریخ ...

ای جونم 

منم یدونه پسر دارم این دومیه اون 43هفته دنیا اومد 

امیدوارم این زودتر بیاد صبرم مثل قبل نیس 

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی

ای جونم منم یدونه پسر دارم این دومیه اون 43هفته دنیا اومد امیدوارم این زودتر بیاد صبرم مثل قبل نیس ا ...

الهی عزیزم😍😄

چقد شبیه همیم  پسر منم  دلش نمی خواست  دنیا بیاد تا۴۲هفته مقاومت کرد

آخرش با سز دنیا اومد

این یکی هم  قرار سز بشه  دیگه ۳۸هفته  به بعد دنیا میاد 

ان شاءالله نی نی رو به سلامتی  بغل بگیری عزیزم😍❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
پس پسر توام زیادی صبور بوده😂😂😂ممنون عزیزم

آره دقیقا  دو روز درد طبیعی کشیدم 😅😂🤦‍♀️

من یک هفته عقب تر از توام اخرین پری ات کی بوده

۲۱ اردیبهشت 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩