من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره درست فهمیدی خیر ندیده هیچ تلاشی نمیکرد حتی فرصتیم پیش می یومد عین ماست بود ی محبت کلامی و ابراز ...
واقعا ؟ بمیرم خیلی سخته من شوهرم یک ثانیه بهم محبت نکنه اشکم در میاد خب چرا جدا نشدی ادما یه بار زندگی میکنن تا کی میخوای بدون محبت و عشق زندگی کنی همه زنا لیاقت دارن یکی اونقد دوسشون داشته باشه که به ،خودشون حسودیشون بشه
آره درست فهمیدی خیر ندیده هیچ تلاشی نمیکرد حتی فرصتیم پیش می یومد عین ماست بود ی محبت کلامی و ابراز ...
من الان ۱۶ سالمه عقدم هیچ درکی از زنذگی متهلی زناشویی هیچی ندارم واقعا حتی بلد نیستم یه چای درست کنم با اینکه نزدیک عروسیمه انقد استرس دارم انقد حالم بده ولی من هیچ کدوم از این چیزا فک نکردم وبله و گفتم چون فقط میدونستم هیچکس نمیتونه مثل این دوسم داشته باش انقد عاشقم باشه فقط به خاطر عشق قبول کردم که گفتم شاید ۲۰ سالگی یکی اینجور عاشق من نمیشد