2777
2789
عنوان

دوستان راه حل بدین

16 بازدید | 0 پست

سلام به همه 🖐🖐

چند روزی هستش که من یه مشکل پیدا کردم🙁🙁 میخوام یه راهکار خوب بدین

چند وقت پیش یکی از فامیلامون فوت کرد و ما رفتیم برای دفن و مراسم اینا و یک ماه بعد چهلمش رسید من همراه پدرم و مادرم با پدر بزرگم رفتیم اونجا و بعد از تموم شدن مراسم ان مرحوم برادر زادش میخواست با میاد چون ماشین نداشتن برادر زاده اون مرحوم یه دختره که اسمش تبسم هستش و من از وقتی که دیدمش عاشقش شدم من حدود ۱۴ سال ونیم و اون ۱۳ سال اختلاف سنیمون کمه من توی راه که حدود ۴ ساعت بود همش داشتم فکر میکردم و مطمعنم عاشق شدم چون بدون اون یه لحظه هم نمیتونم زندگی کنم و همش به فکر اونم  راهکار داشتم یه لحظه خانواده ام رفتن بستنی بخرن من و تبسم تو ماشین تنها موندیم حدود ۵ دقیقه و میتونستم بهش بگم اما خجالت کشیدم و نشد متاسفانه 😔😔 و دوباره راه افتادیم اما خوبی این که من خونه اونهارو بلدم چون اونو رسوندیم اون شب و منم زود یاد میگیرم فاصله شهر ما تا اون ها ۲۰ کیلو متره اما یه موقع میاد روستا خونه مادر بزرگش منم میرم اما هیچوقت پیداش نمیکنم والان شماره شو پیدا نمیکنم تمام جاها رفتم تو روبیکا اینستا تلگرام ولی نمیشه دوستان شما بودید چیکار میکردید البته من موتور دارم میتونم برم خونشون ولی میترسم قبول نکنه وحتی شمارشم ندارم که مجازی در چت باشیم چیکار کنم به نظرتون ؟