2777
2789
عنوان

و بازهم خدا قدرتشو نشونم دادو معجزه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا هم حتی خواسته های منو برای من ناممکن میدونه حتی خدا هم قبولم نداره ولی، همیشه خدای خوبمه

شاید صلاح نبوده

منم حاجت روا نشدم یه مدت کفر هم میگفتم ولی الان میگم شاید واقعا خدا صلاح دیده اینجوری باشه‌.

الهی دفعه بعدی خواستتون با صلاح خدا یکی باشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دعا کردم اره 

تونمازام ازته قلبم گریه میکردم و گفتم خدایا دستموبگیر خودمو مسپرم بهت بچه ها بابای من دوسال پیش دچار خونریزی شدید شد جراحی کرد دکترا گفتن از هر صدنفر یک نفر ممکنه خوب بشه و بابای من همون یک نفر بود خوب شد تااینکه بازم هفته پیش خودش گفت مجدد خونریزی داره گفت دوهفته ست ک اینطور شده برای اینک ما نترسیم چیزی ما نگفت هروز لاغرتر میشد و ماهم وقتی جریانو فهمیدیم انقدر نگران بودیم و میترسیدیم ک نکنه اینبار بدتر شده باشه چون دکتر گفت اگ مجدد خونریزی کنه خطرناکه..قرار شد شنبه ببریمش پیش متخصص ..جمعه شب تو نمازصبح زار میزدم و باخدا حرف میزدم و ازش کمک خواستم ک بهمون رحم کنه بعدش خوابیدم و همه چیو سپردم ب خودش ..خدا شاهده ب بزرگیش قسم صبح بابام گفت خونریزی قطع شده و حالش خوبه خوبه انقدر گریه کردم از خ شحالی ک ای خدا تو درون ماهستی و ماکجا دنبال تومیگردیم 

اسمشو بگو تو نماز دعاش کنم

در مورد یه تاپیکتون در مورد نماز استغاثه به امام زمان گفتید دعا رو زیر آسمان بخونید .خونه اپارتمانه و بالکن هم سقف داره و اگه برم اونجا همسایه ها میبینن طور دیگه هم میشه خوند ؟

خداروشکرررر عزیزم😍😍😍😍♥♥♥♥میشه بگی چه دعایی خوندی یا نذر خاصی کردی؟

نه نذر نکردم فقط تو نمازصبح خیلی گریه کردم دلم شکسته بو د ازته قلبم ازش کمک‌خواستم و سپردم ب خودش