2777
2789
عنوان

و بازهم خدا قدرتشو نشونم دادو معجزه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. طلوع و غروب خورشید هم معجزه و کسی جز الله در اون دخیل نیست.متاسفانه طرف میاد از اکس شوگر دوس پ ...

اره خوندم تاپیکاتو..تاپیکای خیانت شوهرو اکس و رابطه های اونجوری همیشه پرطرفداره همه این خیانتا و انحرافاازکجامیاد ازمسیرکج کسی ک تومسیرخداقراربگیره خداهمه چیوتضمین میکنه بارها شرایطی پیش اومده ک مستاصل شدم درمونده شدم  ولی ناامیدنشدم ازرحمتش..ولی یهو همه چیزو تغییرداد تانشونم بده قدرتشو 

من خودم از تاپیکای حس ششمی نفرت دارم 

متاسفانه دست ب دامن عالمو ادم میشن جزخدا

ب خودش قسم ازته قلبم بهش توکل کردم و کمک خواستم و سپردم بهش معجزه کرد برام جوری ک تو مخیلاتم نمیگنجید 

اره خوندم تاپیکاتو..تاپیکای خیانت شوهرو اکس و رابطه های اونجوری همیشه پرطرفداره همه این خیانتا و انح ...

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. 

دیروز این تاپیک رو زدم تعطیل شد:

گمشده جامعه امروز ما بیا بگم

سلام. تقوا تقوا تقوا

گمشده جامعه امروز ما ..... البته نزد برخی ....

الان تو مترو هستم متاسفانه وضع حجاب .... رفتار برخی آقایون ..... مفاسد اقتصادی ..... دروغ .... غیبت ..... 

کم‌کاری در محل کار ...... واژه های مصادیق فساد مثل رل کرش شوگر اکس پارتنر .....

متاسفانه برهی متاهل ها از مجردها جلو زدن هرچند وسه هم مجرد و هم متاهل بده و کریهه.   

بعد طرف میاد میگه از زندگی سیرم و .....

برخی هم بجای توسل به اهل بیت علیهم السلام میان میگن از کائنات بخواهید یا بجای حساب کتاب خدا بحث کارما رو مطرح میکنن. خیلی گرفتاریها بخاطر فاصله گرفتن از احکام دین و شرع هست. وقتی ما اشاره می‌کنیم برخی حمله میکنن.... کلی تعلیق شدم. مهم نیست. ان شاءالله به تکلیف عمل میکنم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. دیروز این تاپیک رو زدم تعطیل شد:گمشده جامعه امروز ما بیا بگمسلام. تقوا ...

داریم توآخرالزمان زندگی میکنیم 

خیلیا استغفرالله منکر خداشدن دیدم ک میگم

کمم نیستن 

نمیفهمم چرا تاپیکت تعطیل شد مگ چه ایرادی داشت واقعیتو گفتی معزل و بدبختیای جامعه امروز و عنوان کردی ..فروپاشی خانواده ها 

حالا برای مثال برو تاپیک +۱۸ بزن ببین چجوری استقبال میکنن 

داریم توآخرالزمان زندگی میکنیم خیلیا استغفرالله منکر خداشدن دیدم ک میگمکمم نیستن نمیفهمم چرا تاپیکت ...

میایی تاپیکم ک نوشتم پاره تنم دخترم چجوری معجزه یشه واسم راهتمایم کن من اعتقادم ازدتسودادم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

داریم توآخرالزمان زندگی میکنیم خیلیا استغفرالله منکر خداشدن دیدم ک میگمکمم نیستن نمیفهمم چرا تاپیکت ...

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

.... سخن از لسان ما می گویی. کلی حرف اومد تو دلم .... بگذریم.....

حی علی الصلوة ...

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. 

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش و کوبش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشر ...

درسته

امامن ب کسی کارندارم هرکی باهرعقیده و پوششی میخوادباشه ..نمیشه کسی رو قضاوت کرد ازروی پوشش شاید همون پیش خداعزیزتره ماچمیدونیم

درستهامامن ب کسی کارندارم هرکی باهرعقیده و پوششی میخوادباشه ..نمیشه کسی رو قضاوت کرد ازروی پوشش شاید ...

بله هرکس میتونه عزیز باشی اما حداقل در ظاهر که یک گناه و عمل ضد شرع و ضد احکام الهی و ضد روایات اسلامی که مرتکب شده.

فردی ممکنه خطایی انجام بده اما در باطن آنقدر خوب باشه و در خفا انقدرداعمال نیک داشته باشه که نزد خدا گرامی باشه دلیل نمیشه از گناه عینی اون چشم پوشی کرد.

ضمنا من نمیگم با جوب بالاسر بی حجابا واستیم ‌.... من میگم طبق روایات این عمل قبیح هست و زمینه گناه دیگران و خیانت و .... ام گاها می تونه باشه، پس لااقل در حد نکوهش و مردود سازی این که نمیتونیم واکنش نشون بدیم یا پیام سرگشاده بزنیم.