2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 84 پست
تربیت بچه از کنترل مادر خارج میشه عزیزدیگه از مادر حساب نمیبره میره پیش اونا چون خوش میگذره مادرو اص ...

اصلا به حرفم گوش نمیده زمانیکه میره اونجا

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
میومد خونه وقتی نبودم مثلا من ی ظرف عذا دادم بهش به بهونه که اون بیاره میومد میذاشت آشپزخونه متم گف ...

شاید باهاتون احساس راحتی می کرده یه نفر رو میشناختم با دختر خودش هم خونه بود و در خونه دخترشون همیشه باز بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید باهاتون احساس راحتی می کرده یه نفر رو میشناختم با دختر خودش هم خونه بود و در خونه دخترشون همیشه ...

اخه چه راحتی وقتی خودش حتی رو نمیده من نیم ساعت برم خونش قبلا که مستقل زندگی می‌کردیم من از مرکز شهر اومدم بخاطر شوهرم شهرستان شوهرم شهرستان هستن مادرشوهرم ی زتگ نمیزد که عروس تنهایی حامله ای غریبی الان نوه رو میخواد فقط‌

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
شما به عشقت رسیدی بچه و شوهر و خونت و کنترل همه جی بسپار دست مادر شوهرت

واقعا بعضیا

عزیزم پسرت دوسالشه حرف میزنه؟؟؟پسر من بزور دو سه تا کلمه میگه

کلمه میگه در حد سی تا منظورش بیشتردر با صدا میگه

اصلا به حرفم گوش نمیده زمانیکه میره اونجا

پسر منم دوسالشه دقیقا همینه اخه…. مادرمو میبینه دیگه تمیاد بغل من یا به حرفم دیگه کوش نمیده غذاشو اصلا نمیخوره

ولی من مادرم خیلی مراقبه هوابیش نکنه اما بازم بچست دیگه براش فقط مهم اینه چجور بهش خوش میگذره…

عزیزم پسر شما حرف میزنه؟؟؟ بچه من بزور دوسه تا کلمه میگه

پسر منم دوسالشه دقیقا همینه اخه…. مادرمو میبینه دیگه تمیاد بغل من یا به حرفم دیگه کوش نمیده غذاشو اص ...

در حد کلمه ولی سی تا کلمه  میگه

کلمه میگه در حد سی تا منظورش بیشتردر با صدا میگه

اها زنده باشه ایشالا عزیزم

با شوهرت سعی کن حرف بزنی بگو‌مامانت یهویی میاد استرس میگیرم یا تو خونه لباس راحت تنمه یدفه میاد موذب میشم، دو تربیتی شدن پسرتو توضیح بده که کنترلش نمیتونی بکنی دیگه… ایشالا سر عقل میان حرص نخور

خواستم بگم هرازگاهی بده ببرن انقد اذیتشون کنه که دیگه جریت نکن بیان ببرن اما میگی بعد نیم ساعت میارنش کلی ام گریه میکنه پس واقعا قصدش اذیت ازاره… طفلی بچه

انشالا خدا عقل بده ب مادرشوهرت

خیالت راحت باش بزار هم اونا لذت ببرن هم شما فکر کن پرستار گرفتی یکم که بزرگ بشه میاد سمت خودت مخصوصا ...

حسودیم میشه😂😕😐😑

اینکه همش بم میگن یکم بزرگ بشه با خودمون می‌بریم روستا مسافرت همش تو عذابم 🙃

خدا از قلبت بشنوه که آینده همینجور ک گفتی بشه🤍

حسودیم میشه😂😕😐😑اینکه همش بم میگن یکم بزرگ بشه با خودمون می‌بریم روستا مسافرت همش تو عذابم 🙃خدا ...

عزیزم پسر من از بدو تولد ور دل مادرشوهرم اینا بوده الان ۱۵ سالش ور دل من به اونا هم سر میزنه ولی اصلا اصلا وابسته نشده در حد مادربزرگ و مدربزرگ دوسشون داره