2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیایین

764 بازدید | 60 پست

سلام من بیشتر شب ها قبل از خواب برای هر اموات به نیت شادی روح ان ها سوره حمد و سه مرتبه سوره توحید میخوندم

حکمی چیزی داره؟

توی گوگل زده انگار شب خوب نیس که واسه اموات فاتحه بفرستیم اخه چرا

سوره های بدی نیست که خب

واقعا کنجکاو شدم بدونم

شب‌ها اموات گرفتند خوابیند؛ قرآن می‌خوانید نور به قبرشون می‌باره بی‌خواب می‌شن.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو تازه من فهمیدم شب ها اموات باائمه کلاس دارن جای خوبی هستن اگه اسم بیاری شب ها مجبورن اون جای خوب روترک کنند جواب سلام تورو ببدن چون اموات از غروب آفتاب تا اذان صبح براشون فاتحه بفرستی مجبورن بیان جواب تورو بدن ولی از طلوع آفتاب تا غروب دیگه جواب سلام نمیدن

شب‌ها اموات گرفتند خوابیند؛ قرآن می‌خوانید نور به قبرشون می‌باره بی‌خواب می‌شن.

اهان یعنی شب ها درست نیست که بخونیم؟

اونطوری هم انگار من گناه میکنم که روح اموات رو اذیت میکنم و بی خواب میشن؟

واقعا نمیدونستم

نمیدونم چرا تو گوگل نوشته امام ها این رو توصیه نکرده که شبا واسه شادی روح اموات بفرستیمنمدونماهمه ی ...

تو گوگل خیلی مطالب فیک میزارن نباید بهشون اکتفا کرد باید تحقیق کنی ببینی مطلبی که میخونی منبعش کجاس

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

اهان یعنی شب ها درست نیست که بخونیم؟اونطوری هم انگار من گناه میکنم که روح اموات رو اذیت میکنم و بی خ ...

مزاح می‌کنم. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.