2777
2789
عنوان

میخام این پسرو ول کنم اما چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو ب جا این کارا بیا خاستگاری

همین دیگه زیاد نمیشه گفت . چون فک میکنه خیلی شخصیتی هست ک من اویزونه ازدواج باهاشم بعد میترسم خدشو چس کنه . چنبار غیرمستقیم گفتم نیومده مخام قیدش بزنم نمدونم چطوری یجوری ک کم کم ازش جدا شم خدم آسیب نبینم قبل اینکه اون ولم کنه و کلی حالم بد بشع

بهش بگو دوستت داره بیاد خواستگاریاگه دیدی تو فکرش نیست دیگه هرجوری شده تمومش کنبچه هم نیست پارتنرت

چجپری تموم کنم میخام آروم آروم تموم کنم آسیب نبینم بدجور وابسته ام

قصدت واسه رابطه جدی نیست مگه گلم؟

من چرا ولی دیدم اون پا پیش نمیزاره منم بیخیال شدم از طرفی داداش کوچیکترش ک متولد 79 عه سریع با دوست دخترش عقد کرد ک بتونه اون خونه ای ک منو دوس پسرم خدمونو براش آماده کرده بودیم بگیره از وقتی اون ازدواج کرد داره خونه ماشین حتی کار دوس پسر منو میگیره با این اوضاع کار ما سخت میشه منم دیگه حوصله جنگ و دعوا ندارم ، ب تنهایی فک میکنم میخام برم خابگاع شهرمون تنها زندگی کنم