2777
2789
نه مامانم خوبه حیف مامانم ک زن همچین ادم بی لیاقتی شدهخیلی باهاش راه اومد بجای اینکه شرمنده باشه خود ...

خداروشکر که مادرت خوبه عزیزم یه پناهگاه داری حداقل 

مادرت شاغل نیست ؟ خودت چطور؟ 

پدرت با همه بداخلاقه؟؟ یا کلا از عمد شما رو اذیت می‌کنه ؟

عزیزم درک میکنم نگرانی شما روکاش منم یه مادر نگران داشتم مادر من اینقدر زده من حتی دوست ندارم بهم مح ...

میگم نکنه پسرمم بخاطر این رفتارم ازم زده بشه .چندبارم بهم گفته دوسم نداری .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادبگیر یا آنلاین یا حضوری،رنگ مو خیلی پر سوده اگه بتونی یاد بگیری

هزینش زیاد نیست نه؟ من همش می‌ترسم هزینه کنم یاد نگیرم آخه تا حالا جز درس خوندن کاری رو شروع نکردم میترسم برم یاد نگیرم

میگم نکنه پسرمم بخاطر این رفتارم ازم زده بشه .چندبارم بهم گفته دوسم نداری .

گل پسرتون کوچیکه بخاطر همین اینطوری میگه بزرگ بشه متوجه میشه چقدر دوستش دارید

من ۱۹ سالمه سن بلوغمم تموم شده که بگم بخاطر هورمون هاست من حتی بقیه هم متوجه شدن چه مادر بدی دارم از قصد آزار میده هیچوقت از ناراحتیم ناراحت نشده همه رو به من ترجیح میده به بابام ازم بد میگه به منم از بابام بعد که منو بابام باهم سرسنگین شدیم به بابام میگه نگاه کن دخترت چشم دیدنت رو نداره هزار بار دیدم کاری کرده بابام بی دلیل باهام بد بشه یه مدت فکر میکردم نامادریمه

خداروشکر که مادرت خوبه عزیزم یه پناهگاه داری حداقل مادرت شاغل نیست ؟ خودت چطور؟ پدرت با همه بداخلاقه ...

اخه بابام مارو توی روستا دورافتاده اورده اگه بخوایم کار کنیم هزینه رفت امدمون خیلی زیاد تر از درامد میشه

بعد من تک فرزندم روم حساسن نمیزارن کار کنم

مامانمم خونه داره

بابام خودشو میزنه به نفهمی ی کار نمیکنه درست حسابی

بابام غریب نوازه نه‌خانواده دست بویی از غیرت مسئولیت نبرده

فقط لنگ شکممونیم انگار

گل پسرتون کوچیکه بخاطر همین اینطوری میگه بزرگ بشه متوجه میشه چقدر دوستش داریدمن ۱۹ سالمه سن بلوغمم ت ...

الهی عزیزم .خداوند بهترینهاروسر راهت قراربده عاقبت بخیربشی وخوشبخت بشی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اخه بابام مارو توی روستا دورافتاده اورده اگه بخوایم کار کنیم هزینه رفت امدمون خیلی زیاد تر از درامد ...

منم شهرستان زندگی میکنم نمی‌دونم باید چیکار کنم!!!!

اگه راهش رو پیدا کردم به تو هم میگم گلم 

اخه بابام مارو توی روستا دورافتاده اورده اگه بخوایم کار کنیم هزینه رفت امدمون خیلی زیاد تر از درامد ...

از همون اول روستا بودید؟ قبول نمیکنه برید شهر؟؟

آخه همه چی به این نیست که آدم فقط سیر باشه

مثلا شما در آینده بخوای ازدواج کنی اینطوری بد میشه که 

ببینه پدرت خانواده دوست نیست نمیزاره پیشرفت کنید 

نمیشه کسی باهاش صحبت کنه بزرگی کسی به حرف کسی گوش نمیده

کاشکی منم یه مامان خوب داشتم

پدر بد رو میشه تحمل کرد میره بیرون نمی‌بینیش 

مامان بد خونست ...... تو روحیه آدم 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70