2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادری که ذره ای احساس مادرانه نداره 

مادری که حس رقابت با دخترش می‌کنه 

به اون احساس زشت بودن و بی ارزش بودن میده 

به محبت همسرش به دخترش حسادت داره مثل یک نامادری

مادری که اول به فکر خودشه 

مادری که خودشیفتست و حاضره تو رو فدای یه لحظه احساس غرور یا قدرتش کنه

مادری که نمیزاره پیشرفت کنی

مادری که نمیزاره اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشی

مادری که از خوشحالیت ناراحت و از ناراحتیت خوشحال میشه

مادری که بدبخت شدنت آرزوشه

کی همچین مادری داشته یا داره؟؟

باید چیکار کرد با همچین مادری💔💔💔💔

سلاممن‌پدری دارم ک فقط اسم پدر روشهوگرنه کاربردی نداره

من پدر خیلی خوبی ندارم یعنی بیخیاله و خرجی هم همینه تقریبا 

ولی مامانم از قصد کاری می‌کنه جیگرت بسوزه بابامم همراه خودش می‌کنه

پدر شما چطوریه؟؟

هیچی عزیزم کاریش نمیشه کرد باید سر کرد تا مستقل بشی و اگه دیدی بازم تحت فشاری قطع رابطه کنی اونم حتما پر از کمبود و مشکل ه اینکارارو میکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
بیکارو علافو تنبل رفیق بازاخلاقشم سگیه

منم پدرم بد اخلاقه ولی همین که زیاد خونه نیست خوبه

مامانم تو خونست و از صبح میره رو مغزت تا شب فقط خواب راحت میشه داشت اونم اگه صبح زود بیدار نشه

من مامانم واقعا بدجنسه یعنی کوچیک ترین حرفش یا رفتارش از قصد و برنامه ریزی شدست بخاطر همین تا یه چی میگم اعصابم خورد میشه فقط نکته مثبتش برام اینه که خیلی وقته ازش ناراحت نمیشم چون واقعا ناامید شدم ازش ولی بابام چیزی بگه قلبم میشکنه نمی‌دونم باید چیکار کنم که از بابامم ناامید بشم!

بابای تو بدجنس هم هست؟

مامانت چطوره خوبه؟ یا اونم باباتو همراهی می‌کنه ؟

من مادری هستم که غصه پسرشو میخوره 

غصه آیندشو میخوره .سردرس نوشتنش حرص میخوره سراینکه آداب وادب داشته باشه حرص میخوره 

بخاطرپسرم وقتی مدرسه اس هرزنگ میره پیشش وای میایسته 

مادری که پسرشو سر ندونم کاریش ودرسش دعواش میکنه 

آخرشم پسر۷ساله اش میگه .ایکاش تومادرم نبودی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
هیچی عزیزم کاریش نمیشه کرد باید سر کرد تا مستقل بشی و اگه دیدی بازم تحت فشاری قطع رابطه کنی اونم حتم ...

خیلی سخته تحملش چون بدجنسی از نگاهش میباره من یه مدت فکر میکردم نامادریمه اینقدر بد رفتار میکرد 

چطوری باید مستقل شم منی که مهارتی ندارم و کنکور هم در نیومدم ؟

من مادری هستم که غصه پسرشو میخوره غصه آیندشو میخوره .سردرس نوشتنش حرص میخوره سراینکه آداب وادب داشته ...

عزیزم درک میکنم نگرانی شما رو

کاش منم یه مادر نگران داشتم مادر من اینقدر زده من حتی دوست ندارم بهم محبت کنه چون محبتش هم از روی بدجنسیشه! یعنی بدبختی منو ببینه از خوشحالی سکته می‌کنه نمی‌دونم چرا همچین مادری دارم چیکارش کردم خدا می‌دونه 

منم پدرم بد اخلاقه ولی همین که زیاد خونه نیست خوبهمامانم تو خونست و از صبح میره رو مغزت تا شب فقط خو ...

نه مامانم خوبه حیف مامانم ک زن همچین ادم بی لیاقتی شده

خیلی باهاش راه اومد بجای اینکه شرمنده باشه خودشو بکشه بالا بیشتر هارتر شده بجای اینکه من طلبکار باشم اون طلب داره انتظار داره هر غلطی بکنه بهش هیچی نگی یبار دهنمو باز کردم هرچی تو دهنم بود بارش کردم

زندگی بخورنمیر میخوام چکار

خیلی سخته تحملش چون بدجنسی از نگاهش میباره من یه مدت فکر میکردم نامادریمه اینقدر بد رفتار میکرد چطور ...

یادبگیر یا آنلاین یا حضوری،رنگ مو خیلی پر سوده اگه بتونی یاد بگیری

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد