2777
2789
عنوان

میخام بچه رو بدم خانواده شوهرم و بزارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل شوهرته نه بچهبچه هزار تا حرف میزنه اون چرا اینجوری واکنش میده

اون مشکل داره اخه روانیه دیگ ،آدم سالمی نیس ک من از ناچاری موندم در تلاشم پول جمع کنم جدا بشم ،بچه رو هم ببرم زیر دست اینا نمونه ،برا همین اصلا سربسرش نمیزارم ،اما بچه خبر چینی میکنه اونم مریضه دنبال شره 

وگرنه من اصلا بهانه نمیدم دستش

بچت مقصر نیست باباش وحشی و احمقه از بچت به دل نگیر 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بچه با هرچیزی ممکنه گول بخوره باید باهاش حرف بزنی که این کار خدادوست نداره

خیلی صحبت میکنم بخدا چندتا مشاور کودک خوب هم تو اینستا کمک میگیرم کتاب میکیرم کتابخونه درمورد اینجور بچها میخونم ،اما محبت پدر ندیده ی دره محبت میکنه کلا همه چیو میگه انقد خوشحال میشع 

خیلی صحبت میکنم بخدا چندتا مشاور کودک خوب هم تو اینستا کمک میگیرم کتاب میکیرم کتابخونه درمورد اینجور ...

کتاب ها و مشاوره ها تا زمانیکه همسرتم تو این موضوع کمک نکنه بکار نمیاد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چه شوهر بیشعوری داری ازاین زندگی پرازنفرت دل بکن یه روزیم بچت میفهمه مساد سمتت شایدم نیاد باهاش حرف ...

اره عزیزم کلا تخصص من تو جذب بیشعوراست ،سخته برام گفتنش اما مامان بابامم بیشعورن 

همبشه همینه اینکارو میکنه 

بعد چندروز بعد در جا پرستش باهام رفتار میکنه و یکی باشه فکز نمیکنه اون آدم عاشق نباشه یا بتونه وحشی بشع تا این حد 

اما الان دیگ اصلا گول نمیخورم 

اصلا دل خوش نمیکنم ب روزای خوب 

چون میدونم هر لحظه ممکنه ورق برگرده و مثل روانیا بازم از عشق ب نفرت تبدیل بشع رفتارش 

اره عزیزم کلا تخصص من تو جذب بیشعوراست ،سخته برام گفتنش اما مامان بابامم بیشعورن همبشه همینه اینکارو ...

همسرت دوقطبیه. بیماره.

راستش نمیشه با این بیمری کنار اومد. دخترتم بنده خدا، میخاد توجه بگیره. اون خیلی داره اسیب میبینه و تیدیل به یه ادم مهرطلب میشه.

بهترین راه حلت جداییه ولی باید بتونی خودتو جمع کنی. بزار دخترت نه سالش که شد و تونستی ببریش، جدا شو.تا اون موقع هم یه مهارتی یاد بگیر که به کسی محتاج نشی

اره عزیزم کلا تخصص من تو جذب بیشعوراست ،سخته برام گفتنش اما مامان بابامم بیشعورن همبشه همینه اینکارو ...

چیبگم وقتی توحالت خوبین نمیشه برید مشاوره 

یادارودرمانی کنین

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫