خیلی حالم خرابه،کار نمیکنه کارم میکنه میده ب خانوادش،ده ساله ازدواج کردم کلا با خرج عروسی و بارداری و زایمان و الان ک بچه ۶ سالش شذه کلا ۱۰ ملیونم خرجم نکرده ،برا بچه هم همینطور،خانوادم چندساله هر جی واسطه فرستادم ن خونه راه میدن ن حاضرن منو ببینن،الان بچه رو کرده خبر چین خودش،کافیه یکی از همسایه ها بیاد بهم سر بزنه فوری ب باباش بگه میفته بجونم انقد میزنه و خفه میکنه جندروز مثل لاشه میفتم،باز گریه میکنه میکه مامان ببخشید دیگ فضولی نمیکنم من دلم میسوزه تو کتک میخوری ،بازم دوباره دهنشو باز میکنه پیش اون یچیزی میکه اون وحشی میفنه بجونم ،همه میگفتن اشتباه کردی بخاطر بچه موندی برو بچه رو بنداز سرشون گفنم گناه داره دختره چجوری ولش کنم پیش خودم خفش میکنه اما الان دیگ میبینم بچه هم وفا نداره جلو چشمش خفم میکنه بازم فضولیشو ترک نمیکنه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉