2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 530 پست

من حنابندون و پاتختی دوست نداشتم به خانوادم گفتم نمیخوام.

اون زمان از نظر مالی مشکلی نبود، خودم نخواستم راضیم از تصمیمم.

چه کاریه چند روز پشت سر هم ادمای تکراری ببینی😂😂😂

چند گرم طلا؟وسایل آشپزخونه که میگید تقریبا چند میلیونه؟شامل چیا میشه؟

۱۰۰ گرم طلا حدودا شایدم کمتر

پلوپز بخارپز زودپز پنج دست سرویس دیگ نسوز دو دست ماهیتابه ، ماهیتابه رژیمی چای‌ساز برقی ماکروفر همزن کاسه‌ای و دستی چرخ‌گوشت اسپرسو ساز سرویس چینی آبمیوه گیری مخلوط کن سرخ کن گوشکوب برقی

سرویس قاشق چنگال 

پنج تا پتو دونفره نرمینه پنج تا بالشت پنج تا تشک سرویس چمدان

چندتا چیز شاید جا انداخته باشم ..نمی‌دونم البته دلبخواهیه

یه چمدون هم بعد از عقد رسم داریم به داماد میدیم 

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰۰ گرم طلا حدودا شایدم کمترپلوپز بخارپز زودپز پنج دست سرویس دیگ نسوز دو دست ماهیتابه ، ماهیتابه رژی ...

این چمدون هم ما رسم داریم فقط شما کی میبرید ؟

چمدونی که وسایل داماد وکت شلوار و.......

این چمدون هم ما رسم داریم فقط شما کی میبرید ؟چمدونی که وسایل داماد وکت شلوار و.......

بعداز عقد نزدیک به عروسی 

ریش تراش ساعت ادکلن

و..

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

این چمدون هم ما رسم داریم فقط شما کی میبرید ؟چمدونی که وسایل داماد وکت شلوار و.......

متقابل اونام میارن

مشکل اصلی من اینکه کل دارای من۶۰۰تا هست.دیگه نه خانواده ای هست برای حمایت نه چیزی.فکر کنید اصلا نیست ...

اسی خوبه دیگه ،همه جا رسمه چندتیکه بزرگ با داماده ،۳ تا ۵ تیکه با داماده ،بدار ۵ تیکه خودشو بگیره شما با ۳۰۰ تومن مابقیشو بگیر ،۳۰۰ تومن هم طلا ببر ،در اصل داری ۶۰۰ تومن میبر ولی طلاهاتو هیچوقت نفروش چون میگی پشتوانه نداری ،میتونی با ۳۰۰ تومن جهازتو بخری