2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست
زن خونه رهن کنه ؟!چتونه شماها مرده میخواد زن بگیره باید خرجشم بده خونه و عروسی و جهازم وظیفه مرده دا ...

شما چتونه اینجوری حمله ور میشی؟

من گفتم خونه رهن کنه؟

من گفتم انصاف نیست؟

ایشون گفتم تعادله منم جوابشو دادم! بلد نیستید درست بخونید و درست حرف بزنین خب حرف نزنین چه اجباریه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
از بچگی فکر جهیزیه اش هستن توی اصفهان و یزد جهیزیه خیلی مهم مرداشون هم اثاث خونه نمی خرن میگن باید ج ...

رسم ما اصلا این نیست.

رسم اینطوریه که پسر تکه های بزرگ بگیره فقط.

جشن عروسی با پسر.

جشن حنا با دختر.

تکه های کوچیک وخرده با دختر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم خانواده عروس طفلیا زحمت کشیدن میتونستن نصف طلا هارو بفروشن بدن جهاز بخرن و لی طلا دادن فردا بد ...

رسم ما اصلا این نیست.

جشن عروسی با پسر.

جشن حنا با دختر.

اینکه گفتم طلا فقط برای اینکه بعدا بتونیم روش حساب کنیم برای خرید خونه ای چیزی

اخه طلا به دردی نمیخوره بازم بگی پول میاره واس خرید خونه دیگه جهاز نبرد یه چیبرن تو خونه خالی بشینن ...

رسم ما اصلا این نیست.

جشن عروسی با پسر.

جشن حنا با دختر.

اما من پیش خودم گفتم طلا بگیریم که حداقل یک استفاده کنیم توی خرید خونه.

زن خونه رهن کنه ؟!چتونه شماها مرده میخواد زن بگیره باید خرجشم بده خونه و عروسی و جهازم وظیفه مرده دا ...

رسم اصلی ما همینه.

یعنی خونه وعروسی وجهاز بزرگ کلا با پسر هست.

عروس جشن حنا میگیره وخرده ریزه های آشپزخونه.

رسم خودشون هم همینه.

اما اینقدر فشار مالی زیاد هست که آدم میمونه.

بنظر شما وام ازدواج رو کامل بدم به پسر یا خودم بردارم وقسطش رو هم بدم؟بعد باهاش جهاز وجشن حنا بگیرم یا طلا.

من کلا۶۰۰تا وام دارم.

والا خواهرمن از الان هروقت دستشون پول بیاد میدن برا دخترشون طلا میخرن پس انداز میکنن.درسته کوچیکه ول ...

رسم ما اصلا این نیست.

جشن عروسی با پسر.

خونه هم با پسر.

جشن حنا با دختر.

اما اینقدر فشار زیاد هست که نمیدونم چیکار کنم.

والا خواهرمن از الان هروقت دستشون پول بیاد میدن برا دخترشون طلا میخرن پس انداز میکنن.درسته کوچیکه ول ...

مثلا داداش خودم خونه اجاره کرد.

عروسی گرفت.

جهاز خرید.

طلا خرید.

دختر خانم چندتا خرده وریزه آوردن و۱۵گرم طلا.

جشن حنا هم نگرفتن چون دستشون خالی بود.

اگرطلامیبری وقتی صرف خونه خریدن شد،اون خونه به نام توهم باشه،فاکتورطلا بنام خودت باشه،چون خدای نکرده ...

اگر طلا ببرم فاکتور بنام خودم هست.

اما سند خونه اندازه طلا شاید بنامم کنن.

رسم ما اصلا این نیست.رسم اینطوریه که پسر تکه های بزرگ بگیره فقط.جشن عروسی با پسر.جشن حنا با دختر.تکه ...

ببین چطوری توافق میکنید و کدوم واستون بصرفه اس

رسم هم عوض میشه

اگه راضی ان خانواده شوهر بعدا داستان درست نمیکنن

همین کار بهتره

خب مگه میخوای لوازم برقی چی بخری ک سیصد میلیون کم ب نظر میرسه؟با سیصد میلیون خیلی میشه خرید.مگه بخوا ...

مارک های خارجی نمی‌خوام ببرم چون الان خونه داداشم خارجی هست وخراب شده نه تعمیر کار بلده درست تعمیر کنه نه پشتیبانی داره نه چیزی.

اما جدیدا دیدم مارک های ایرانی خوب بردن وراضی هستند.

لباسشویی،ظرف شویی،یخچال،تی وی،اگر پول اضاف بیاد تکه های برقی کوچیک (سرخ کن وجارو برقی و.....)