2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خواهرمن از الان هروقت دستشون پول بیاد میدن برا دخترشون طلا میخرن پس انداز میکنن.درسته کوچیکه ول ...

پسرم یه جور دیگه، ما از الان پس‌انداز میکنیم که فردا خونه و ماشین میخواد، جشن و خرید عروسی داره

نمیدونم کدوم شهر هستی

هر شهری رسم خاصی داره

توافق کنید دیگه

اینجوری بجای جهیزیه داری یه مقدار پول میدی

داماد قبول میکنه جهیزیه و خونه و عروسی؟

چون با وضع الان خرج سنگینیه

ما تو شمال ۳ قلم با دامادهبقیه با عروسسر عروسی یه سرویس برای عروس میخرنخانواده عزوس یه ساعت و یه گرد ...

چقدر رسمتون شبیه ما شیرازیاست 

اره ما هم سر عقد به عروس طلای سنگین میدیم معمولا 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
شاید من از دنیا عقب موندم .مگه میخواد لوازم برقی چی برداره ک سیصد کمه؟ما دو ماه پیش لباسشویی خریدیم ...

خب همین و برند کنی عوض میشه همه چی.مادرشوهرم هفته پیش ساید الجی گرفت ۱۵۰تومن اینطورا.!!خب با این حساب هیچی نمیشه خرید

ولی بقول شما کار و میشه جمع کرد با ۳۰۰تومن

تورو سننه؟

هنوز صحبت کامل نشده.بعضی از دوستان میگن تعادل نیست.من میگم ۳۰۰میلیون طلا ببرم.۳۰۰تا جهاز.وام ازدواج ...

من عروس دیدم حتی لباس تو خونه ای هم نیورد باخودش میگفت باید دوماد بخره. ینی حتی لباس زیرم نیورد. هیچی ب هیچی. دوکاد تمام جهیزیه رو گرفت عروسی خوب گرفت. آتلیه و فبلمبردار و آرایشگاه خوب. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اخرش هم انقد برا داماد خرج میکنن داماد یا معتاد یا زن باز🤪کلا یک عده خیلی سواری میدن به شوهر نمدونن ...

اره بخدا.تازه اسی داره میگه طلا هم ب خاطر خرید خونه هم ب فروش میرسه.دیگه دختره چکاری باید بکنه ک انصاف باشه 

همسرم جز مبلغی که گذاشت روی خرید خونه پس اندازی نداشت...پشتوانه و پدر هم نداشتدیگه من تو مجردی یک سر ...

خیلی خانوادتون حمایت کردن خدایی دمشون گرم.

زندگیتون پر از آرامش و عشق باشه عزیزم.

نظر ما که مهم نیست اول نظر شوهرت وخانوادش مهم ولی اگه فردا روزی مجبور شدی چه برا خرید خونه یا حالا هر چی بفروشی چی گیر تو میاد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷