من دوقلو دختر و پسر دارم ،پسرم چون نوه پسری زیاد دارن چه پدر مادرخودم چه پدرشوهرم اینا زیاد بهش توجه نمیکنن ولی دخترمو خیلی دوست دارن،در حدی بی توجه آن که اگر از گریه غش کنه پا نمیشن بگیرنش ولی دخترمو سریع میگیرن،بعضی شبا میشینم برای پسرم گریه میکنم،هرچی میگم تذکر میدم فایده نداره که نداره،الان نوزاد بچم ولی بلاخره بزرگ میشه تفاوت ها رو احساس میکنه میترسم رو روانس اثر بد بذاره ،بنظرتون چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده منم منم بشدت دختری بودن چه میشه کرد اصلا متوجه نیستن فرق میذارن
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
اخه همه اشون همینن،ینی پدر و مادرم و خواهر و برادرم و پدرشوهر و مادر شوهر و....با کدوم آخه قطع ارتباط کنم نمیشه منم دست تنهام دوقلو دارم واقعا یکی باید همیشه باشه وقتی شوهرم نیست
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.