2777
2789
عنوان

مامانم وبقیه پسرمو دوست ندارن ولی دخترمو دوس دارن چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
بخدا ،با تشر میگن این همش دهنش بازه ،این نق میزنه همش ،انگار بچه کوچیک میفهمه که گریه بکنه یا نکنه

واقعاً چه عجیب

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
خودت بهش توجه نشون بده توی جمع خانوادگی باهاش بازی کن و صحبت بکن بزرگ تر که شد ازش بپرس دوست داره چی ...

آره خداکنه توجه نکنه به رفتارای بقیه،نمیخوام احساس بدی نسبت به خودش داشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر شما همین که منو پدرش هر دو رو به یه اندازه محبت کنیم جبران میشه براش؟؟دلم نمیخواد از همون بچگی ...

اصل زندگی مادر و پدرن، و واقعا اگه میبینی تو جمع تبعیض زیادی میذارن بخاطر بچت دیگه نرو، مدیریت کن، بالاخره سنش برسه که متوجه بشه ناراحت میشه

ولی فکر نکنم خانوادت هم اینقدر دیگه فرق بذارن

حالا دخترا رو یخورده ناز نازی بیشتر میکنن ولی بازم اونا هم نسبت به پسر محبت دارن.

الان که نه . فقط تذکر بده توضیح بده و کوتاه نیا . ولی وقتی بزرگتر شدن و اونام همین بودن ارتباط ت رو کم کنی بهتره . منم از وقتی بچه ی دومم به دنیا اومده این مشکل رو با مامانم دارم.  و همیشه هم هر حا لازم باشه خودم طرف پسرمو میگیرم و  نمیزارم روش اثر بد داشته باشه 

آره خداکنه توجه نکنه به رفتارای بقیه،نمیخوام احساس بدی نسبت به خودش داشته باشه

و اینکه خانواده هم باید رعایت بکنن چون صد در صد متوجه میشه و اذیت میشه 

اگه رعایت میکنن واقعا بهتره ازشون فاصله بگیرید

ممکنه برای گرفتن توجه بزنه به دنده لجبازی یا همش خواهرشو اذیت بکنه و خیلی چیزای دیگه 

آخی عزیزم🥲 حتما حتما بهشون تذکر بده بذار بفهمن ناراحت میشی خیلی کارشون زشتهبه نظرم احترام اطرافیان ...

بخدا که من پسرمو بخاطر اینکه بقیه کم توجه ان خیلی بیشتر توجه میکنم ،برای من و پدرش هیچ فرقی نداره دختر و پسر...مم خیلی بهشون میگم میگم گناه داره طفل معصوم چرا انقدر فرق میذارید...حتی وقتی بچه گریه میکنه باتشر میگن ساکت دیگه چقدر نق میزنه در صورتی پسرم از دخترم خیلی آروم تر 

الان که نه . فقط تذکر بده توضیح بده و کوتاه نیا . ولی وقتی بزرگتر شدن و اونام همین بودن ارتباط ت رو ...

ینی مشکلات دوقلو بزرگ کردن یه طرف این رفتارشون یک طرف ،آنقدر که اعصابم داغون شده 

پسرتون وقتی بزرگ شد و متوجه رفتارها و فرق گذاشتن ها میشه عصبی میشه ناراحت میشه هرچقدر هم تو جمع شماو پدرشون بهش محبت بکنید فایده ای نداره.

روابط را کم کن بگید دوتا بچه دارم یا هردو یا اصلا رفت وامد نباشه این رفتارها عین رفتارهایی هست که با بچه هام داشتند و درک میکنم الان هیچ رفت وامدی ندارم ارزش و سلامت روان بچه م برام  مهمتره تا روابط فامیلی سمی که به جز اذیت کردن چیز دیگه ای ندارن.

اگه با پدرومادرتون راحت هستید رک بهشون بگید اگه گوش نکردند هفته ای یک ساعت برید دیدنشون البته بدون بچه

پسرتون وقتی بزرگ شد و متوجه رفتارها و فرق گذاشتن ها میشه عصبی میشه ناراحت میشه هرچقدر هم تو جمع شماو ...

من چون الان دوقلو دارم وقتایی که شوهرم نیست مجبورم گه کسی بیاد پیشم،ولی واقعا اگر بخوان همین رفتارو ادامه بدن باهم نمیبرشون جایی که متوجه تفاوت ها بشن 

ینی مشکلات دوقلو بزرگ کردن یه طرف این رفتارشون یک طرف ،آنقدر که اعصابم داغون شده

درسته   متاسفانه اطرافیان بعضی وقتا دردسرساز میشن . انشالله درست میشه.  ولی تو به هیچ عنوان کوتاه نیا . مخصوصا وقتی بزرگتر شدن 

من چون الان دوقلو دارم وقتایی که شوهرم نیست مجبورم گه کسی بیاد پیشم،ولی واقعا اگر بخوان همین رفتارو ...

واقعا اعصابم خورد شد تمام کارایی که با پسرم کردند دوباره همش یادم افتاد.

دوقلو داشتن سخته خیلی کار دارن ولی وقتی بگید دیگه نمیخام کسی کمکم کنه و نیان خونتون و دوباره بخان فرق بزارن متوجه میشن . پسرتون داغون میشه خودتون بیشتر از اون

واقعا اعصابم خورد شد تمام کارایی که با پسرم کردند دوباره همش یادم افتاد.دوقلو داشتن سخته خیلی کار دا ...

واقعا خیلی سخته،ینی از وقتی مادر شدم حاضرم با من بدرفتاری بشه اما با بچه هام نه

بعضی شبا میشینم برای پسرم گریه میکنم برای دوس داشته نشدن بدون دلیل واقعا بچه خیلی پاکن مثل فرشته هان نمیدونم چه جوری دلشون میاد با طفلای معصوم چنین رفتار کنن

واقعا خیلی سخته،ینی از وقتی مادر شدم حاضرم با من بدرفتاری بشه اما با بچه هام نهبعضی شبا میشینم برای ...

ببخشیدا بازم میگم ببخشید بزرگتر هستن ولی بزرگتری بلد نیستن پر از عقده هستن پر از کمبود که اینجوری میکنند وگرنه آدمی که شعور داره باید درک کنه دوتا بچه کوچک هیچ گناهی ندارن فرقی بینشون نیست عزیزن .

بین پسرم و دخترم فرق میزاشتن بین پسرم و بقیه نوه ها فرق میزاشتن کلا میگفتن چرا میاد اینجا.

منم یه بار بهشون گفتم میدونید چرا از پسرم بدتون میاد چون اخلاقش کپی خودتون هست و نمیتونید تحمل کنید الانم باهاشون رفت وامدی ندارم واقعا پسرم اخلاقش بهتر شد رفتارش عالی شده و خوشحالم که تونستم از این جو نجاتش بدم