2777
2789
عنوان

درمان افسردگی شدید کسی تجربه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
کمالگرایی داره بنظرمعزت نفسش خیلی پایینههمش میترسه در آینده بیکار بمونهترسای الکیولی شاید الکی نباشه

حتما با یه پزشک که تو کارش خوب باشه برید 

نه اینا که فقط دارو تجویز میکنن

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

رفتیم پیش روانشناس اون معرفی کرد به روانپزشک

حتما پیش چندتا روانشناس برید به یکی اکتفا نکنید اما اگه مشکل خاصی تو زندگی ندارید داداشت مشکل جسمی نداره و از لحاظ مغز هم چک کردین ک مشکل نباشه احتمال زیاد بخاطر سنش ک تو دوره حساسی هست نگران آیندشه فضای مجازی هم ک خودش ب تنهایی عامل هزاران بیماری روانیه دوست هم خیلی تاثیر داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مشکل خاص نهولی از وقتی تغییر رشته دادالبته قبلشم مشروط شد

به داداشت هم کلام نشدم ولی ب گمان نگران آینده و پیشرفتش هست فکر میکنه عامل موفقیت نمره بالا هست و چون برنامه نداره و نمیخونه استرس بیشتر میشه احتمال زیاد مشغول ب کار هم نیست بیکاری برای پسرایی ک نگران آینده هستن ی استرس گنده هست چون ۲۰ سالش هم ک شده فکر میکنه دیگه خیلی دیر شده برای پیشرفت با خودش حرف بزنی قطعا خیلی چیزا دست گیرت میشه ک میفهمی باید چجوری کمکش کنی ولی بنظرم اولین کمکی ک میتونید براش بکنید اینه ک ی کاری براش جور کنید 

همش مریضی جدید پیدا میکنهمتخصص گوارش رفته قلب رفته مغز رفته

بخاطر همین استرس هست اشتها کم میشه اگرم باشه دیگه مثل قبل از غذا لذت نمیبری معده داغون میشه سیستم گوارش بهم میریزه بعضی وقتا علائم تنبلی روده پیدا میشه ریزش مو رنگ و روی پریده اعتمادبنفس پایین شلخته شدن یا ب بهداشت فردی اهمیت نمیدن یا وسواس میگیرن

بخاطر همین استرس هست اشتها کم میشه اگرم باشه دیگه مثل قبل از غذا لذت نمیبری معده داغون میشه سیستم گو ...

حمام هم بزور میره اتاقش بهم ریختس

قبلا شوخی میکرد میخندید

الان انگار یکی دیگس داداشم  

میگه دیگه مث قبل مغزم نمیکشه درس بخونم

ب راحتی میتونید کمکش کنید از جاش بلندش کن صبح برید پیاده روی صبونه ای ک میلش میکشه رو آماده کنید بعدم بگو ک همش داره تلقین میکنه ک مغزش نمیکشه تازه ۲۰سالشه فقط انتظارش از خودش زیاده میخواد تو ی روز نصف کتابو تموم کنه یا یبار ک متن رو خوند همشو کلمه ب کلمه حفظ بشه قطعا اینطور نمیشه باید از ی صفحه شروع ب مطالعه کنی تا مغز عادت کنه انتظار بی جا از خود عین این میمونه ک ی فرد عادی بخواد تو اولین جلسه ک میره استخر مثل مربی تو عمق سه چهار متری شنا کنه خب قطعا غرق میشه