2777
2789
عنوان

بااقایون هول سایت آشنا بشین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 125 پست
مچکرم قشنگم درست تگ کردم باید ایناروتعلیق کنه تایادبگیرن دوباره مزاحمت ایجادنکنن!

✅️✅️✅️ اگر خصوصی کسی حرف بدی زد عکس بگیرین بفرستین برای niniyar_3

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدابیامرزتشون جاشون بهشت ادم واقعا توکارخدا میمونه شب خابید صب بیدارنشد همینقد اسون و راحت روزیکه قر ...

خدابهتون صبربده وروح همسرتون درآرامش ابدی 

این قسمت ازکل ماجرایی که ازسختی های روزگارتون گفتید برام خیلی دردناک تربود بعدازکلی انتظاروامیدهمون روز پروازکردن عجیبه !

شوهرتون روح پاکش به این جاتعلق نداشت وبایدمی رفت .....

بازهم ازخدابراتون صبروآرامش خواستارم

قربونت برم.بدت از هرکس میاد.بگو شهر غریب بیفتی.وای.انگار مامانم یه خواب شیرین بود.😭😭😭😭😭😭

خدا بهتون صبر بده. ماهم از اول مهر تا الان سه تا عزیز رو از دست دادیم ومن از خونه خیلی دورم نتونستم برای خاکسپاری هیچکدومشون برم. خیلی سخته و همش کارم گریه است.

ولی چه میشه کرد هممون یه روز میمیریم و باید کنار بیایم .شما هم اینقد ناراحتی نکن مامان عزیزت هم راضی نیست  .انشالله روحشون درآرامش باشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
✅️✅️✅️ اگر خصوصی کسی حرف بدی زد عکس بگیرین بفرستین برای niniyar_3🌺 niniyar_3:شنبه تا چهارشنبه اگر ت ...

من درخاست کسیو قبول نکردم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدابهتون صبربده وروح همسرتون درآرامش ابدی این قسمت ازکل ماجرایی که ازسختی های روزگارتون گفتید برام خ ...

بله خیلی سخت بود خیلی زیاد ازمایشات و سونو وهمه چی اماده بود هنوزم همشون رو نگه داشتم همه چی دیگه فقط تایید دکترووقت عمل مونده بود که قراربود بعداز دیالیز بره پیش دکترتاوقت عمل مشخص شه هعی واقعانمیدونم ازکی گله کنم از خدا یا ازسرنوشت ازخودم اززندگی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا بهتون صبر بده. ماهم از اول مهر تا الان سه تا عزیز رو از دست دادیم ومن از خونه خیلی دورم نتونستم ...

عزیزم انشالله داغ والدین نبینی.تسلیت میگم .من همش میگم مامانم یه عمر سختی کشید و بی نهایت دلسوز بود.کاش خدا براش جبران کنه.روز خاکسپاری جمعیت خیلی زیادی اومده بود😭😭😭

عزیزم انشالله داغ والدین نبینی.تسلیت میگم .من همش میگم مامانم یه عمر سختی کشید و بی نهایت دلسوز بود. ...

ممنونم

خدا رحمتشون کنه انشالله روحشون با فاطمه زهرا محشور بشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بله خیلی سخت بود خیلی زیاد ازمایشات و سونو وهمه چی اماده بود هنوزم همشون رو نگه داشتم همه چی دیگه فق ...

می دونم گوشتون پرازاین حرفاست 

می دونم هیچ کس جزخودتون عمق دردی روکه تحمل می کنین درک نمی کنه 

می دونم ذهنتون کلی سوال داره که جوابشون رونمی دونید حس دلتنگی داریدترس ازآینده دارید سختی های همسرتون ازرونددرمان توی ذهنتون هست ودلتون کباب می شه ازامیدهایی که داشتین و....همه رومی دونم ولی می خوام بگم من هرجا حکمت ماجرایی رونمی فهمم بااین بیت شعرخودموآروم می کنم اسرار ازل رانه تو دانی ونه من این می گه دراین جهان ماهیچی نمی دونیم ونقطه ای می ذاره بر تمام سوالاتمون که دیگه فکرنکنیم 

همسرتون وقت پروازش بود وازدست هیچ کس ،هیچ کاری برنمیومددیگه!

سوگواری کن عمیقا هم غمتو خالی کن ولی یادهمسرت وخوبی هاشو بسته بندی قشنگ کن بذار یه جای مغزت وعمق قلبت ومسیرزندگیت روبه دست بگیر وبه جریان بنداز شک نکن همسرت دوست داره ببینه آروم ترشدی بیقراریت ناراحتش می کنه .....

می دونم گوشتون پرازاین حرفاست می دونم هیچ کس جزخودتون عمق دردی روکه تحمل می کنین درک نمی کنه می دونم ...

خیلی دوس دارم واقعا دوس دارم ولی نمیتونم اصلن نمیتونم انکار دارم باهاش زندگس میکنم مثل همیشع یه زندگی عادی ولی باروحش کنارم حسش میکنم نمیخام ازدستش بدم نمیخام تنهاش بذارم فقط میخام باشه ایندم روشنه بچم کنارمه فقط نبودش شدیداذیتم میکنه دارم روخودم کارمیکنم که بتونم کناربیام که بتونم ادامه بدم که بتونمدزندگی کنم ن صرف اینکه فقط نفس بکشم!

می دونم گوشتون پرازاین حرفاست می دونم هیچ کس جزخودتون عمق دردی روکه تحمل می کنین درک نمی کنه می دونم ...

شمایک یادگار زیبا ازعشقتون وهمسرتون دارید پسرتون !

اون قطعا ناراحته ونیازداره کنارش باشی می دونم دردخودت اینقدرزیاده که دوست داری دنیامتوقف شه یاشب روزت سوگواری کنی اما حقیقت اینه شما مادری وبایدفرزندت رودرآغدش بگیری وخودت چسب زخم بزنی به زخم قلبت ودست بذاری روی زانوت ومسیرزندگیت روجریان بدی 

همسرت منتظرحال بهترشماست 

شک نکن اون دنیا جای خوبیه وهمسرت درآرامشه نذار تنهانگرانیش ،بی تابی شماباشه بذار روحش مطئن باشه آروم ترشدید 

خیلی دوس دارم واقعا دوس دارم ولی نمیتونم اصلن نمیتونم انکار دارم باهاش زندگس میکنم مثل همیشع یه زندگ ...

ازعمق وجودم آرزومی کنم به تعدادستاره های آسمون پسرت درآینده هرروزبخنده به وسعت دریاها واقیانوس هاوجودش سلامت باشه وعاقبت تک تک ثانیه های زندگیش به خیرباشه

وایتقدرشادوموفق باشه که ازته قلبت فقط ذوق کنی وازذوق بخندی 

دست پرمحبت وپرازلطف خداروی سرپسرتون

چه‌ربطی دارههمه جای دنیا این اتفاق میفتهیکم اطلاعاتتونو بالا ببرین

بله اماتوکشوما احتیاج به توضیح نیست همه میدونن  چرا جواناسکته میکنن یامعتادمیشن یانمیتونن ازدواج کنن یا هزارتاکوفت زهرماردیگه که هیچ کس نمیتونه منکربدبختی مردم بشه....... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
رسومات فرق داره.ولی درد دوری عزیز یکسان.من دست بردم گل و خاک رو سرم بزنم.خواهر شوهرم مچ دستم گرفت.گف ...

منم 12سال پیش برادر26سالموازدست دادم 

شایدباورنکنید هنوز خاک قبرشو توکیفم دارم هنوز دسمالایی که تو بیمارستان دهنشو بعد غذاپاک میکردمو دارم هنوزم بوی بدنشو میدن  سوختم سوختم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ازعمق وجودم آرزومی کنم به تعدادستاره های آسمون پسرت درآینده هرروزبخنده به وسعت دریاها واقیانوس هاوجو ...

مچکرم بابت دعای به این زیباییتون ازاعماق وجودم خوشحال شدم ولبخندرولبم اومد!