2777
2789
عنوان

بااقایون هول سایت آشنا بشین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 125 پست
خواهر قشنگم ،میتونم حالت رو با عمق وجودم درک کنم ،میدونم نیاز داری حرف بزنی و تسکین پیدا کنی اینو‌ ب ...

مچکرم عزیزم بله خیلی مراقب هستم کسی نفهمه همسرم ازدنیارفته چون اقایون خیلی بی جنبه شدن و زندگی رو به کام ادم تلخ ترمیکنن واقعا خداازهمچین مردایی نگذره نمیدونم چی بگم ازشخصیت نداشتشون فقط خدانگذره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه تاپیک واسه دخترخاله شوهرم زدم ک جداشده آمده خونه ما نصف مردای سایت درخاست دادن واقعا چی پیش خو ...

وااای 

بالاخره رفت یا ن؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

خیلی سخته و باید کناراومد واقعابخاطر بچه ها وگرن ادمی که دردنداشته باشه دیکه ادم نیس !

من میگم.پدر مادرم هم وقتی زنده بودن اونا هم غم از دست دادن والدین داشتن.ولی زندگی کردن.همیشه سر سفره فاتحه میفرستادن.همیشه نماز برای والدین خودشون میخوندن.خدا صبر همه بده.برای شادی روح عزیزانمان.ذکر فاتحه و صلوات

@niniyar_5 این اقایون به بیرون ازسایت راهنمایی بشن!

سلام

niniyar_2🔹️niniyar_3 🔹️ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اینا اکثرشون ب منم درخاست دادن

خدا ازشون نگذره با روح و روان ما بازی میکنن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

سلام niniyar_2🔹️niniyar_3 🔹️ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیقniniyar_1 ⬅️ پاک کردن ...

مچکرم قشنگم درست تگ کردم باید ایناروتعلیق کنه تایادبگیرن دوباره مزاحمت ایجادنکنن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الهی بمیرم .لعنت به دوری لعنت به غریبی چه حالی داری عزیزم😭😭😭😭خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه

قربونت برم.بدت از هرکس میاد.بگو شهر غریب بیفتی.وای.انگار مامانم یه خواب شیرین بود.😭😭😭😭😭😭

اینا اکثرشون ب منم درخاست دادنخدا ازشون نگذره با روح و روان ما بازی میکنن

اصلن اعصاب ادم داغون میشه!

رفت البته باتاخیر چندروزه

خداروشکر باز رف

حرص هممونو درآورده بود 

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

مچکرم قشنگم درست تگ کردم باید ایناروتعلیق کنه تایادبگیرن دوباره مزاحمت ایجادنکنن!

با درخواست تعلیق نمی کنن.

از پارسال ⬅️ دیگه با درخواست دوستی کسی رو تعلیق نمی کنن ❗️

همین هم باعث زیاد شدن تعداد کاربران مرد شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.