2777
2789

داریم مگه؟

نمیشه که

نه میتونی کار بانکی کنی نه کاراتو برنامه ریزی کنی نه ارتباط توی پیامرسان ها و ...

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی به کل نداشته باشه نه ولی دیدم از اون گوشی های قدیمی نوکیا داره قشنگ میره پیاده روی کتاب میخونه فیلم میبینه جدول حل میکنه اینم بگم یه خانم مسن هستن

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

الان دیگه ناممکنه

ولی چند سال پیش که نبود ارامش بیشتر بود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

فکر کنم آخرین نفری که دیدم هیج وقت موبایل نداشت مادر بزرگم‌بودکه بیشتر از صد سال عمر کرد پارسال فوت کرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
داریم مگه؟نمیشه کهنه میتونی کار بانکی کنی نه کاراتو برنامه ریزی کنی نه ارتباط توی پیامرسان ها و ...

کار بانکیا رو حضوری انجام بدیم. بجای ارتباط تو پیام رسان هام هفته ای یه نصف روز حداقل دوستانمون رو ببینیم حضوری واقعی ناب

الان دیگه ناممکنهولی چند سال پیش که نبود ارامش بیشتر بود

نه اتفاقا من دیدم هستن نمونش برادر شوهرم 38سالشه ولی گوشیش ساده اس خیلی کم گوشی زنش میگیرا دیوار نگاه میکنه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔