2777
2789

کاش اون دوران بود هنوز لنت ب گوشی

من یادمه میرفتیم خونه دوست فامیل شب های زمستون

خودم دوستام دعوت میکردم و اونا منو

رفت امدا ب راه بود

کلی کتاب و درس میخوندم

اشپزی از مامانم یادمیگرفتم

اهنگ گوش میدادم

انه نگاه میکردم

ماسک صورت درست میکردم تفریحی میزدم

لباسامو میشستم با یه خرمن کف

تو حموم کنسرت میذاشتم

خونه رو جارو میزدم

گلارو اب میدادم

و رمان میخوندم

کاردستی و....

اما الان صبح تا شب گوشی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نه اتفاقا من دیدم هستن نمونش برادر شوهرم 38سالشه ولی گوشیش ساده اس خیلی کم گوشی زنش میگیرا دیوار نگا ...

میشه ولی خب سخته همین گوشی باعث شده خیلی از کارا سریع تر پیش بره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم این جور آدمها انرژی بیشتریم دارن

منم قصد دارم اینستا و چندتا از پیام رسان هامو دیلت کنم و رو حذف کنم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
کاش اون دوران بود هنوز لنت ب گوشیمن یادمه میرفتیم خونه دوست فامیل شب های زمستونخودم دوستام دعوت میکر ...

امتحان کن دوباره اگه امکانش هست برات.

بدون گوشی انرژی ذهنت جسمت هدر نمیره. بخاطر همین میتونی این کارای قشنگی که گفتی رو انجام بدی.. گوشی انرژی رو می‌بلعه ... روزمون پشت سر هم میرن و هیچی نمی‌فهمیم... چرا؟ چون تو زمان حال نیستیم... گوشی یا ما رو به گذشته میبره یا به آینده میکشونه

کاش اون دوران بود هنوز لنت ب گوشیمن یادمه میرفتیم خونه دوست فامیل شب های زمستونخودم دوستام دعوت میکر ...

امتحان کن دوباره اگه امکانش هست برات.

بدون گوشی انرژی ذهنت جسمت هدر نمیره. بخاطر همین میتونی این کارای قشنگی که گفتی رو انجام بدی.. گوشی انرژی رو می‌بلعه ... روزمون پشت سر هم میرن و هیچی نمی‌فهمیم... چرا؟ چون تو زمان حال نیستیم... گوشی یا ما رو به گذشته میبره یا به آینده میکشونه

کار بانکیا رو حضوری انجام بدیم. بجای ارتباط تو پیام رسان هام هفته ای یه نصف روز حداقل دوستانمون رو ب ...

ولم کن توروقران الان من روزی ۳۰ تا تراکنش دارم واسه هر کدوم برم بانک؟

قبص میدم، شارژ میخرم، واریز میکنم، خلافی ماشین میدم و ...

انلاین با مشتری ارتباط دارم، با دوستام و خانوادم

من نمیتونم طی العرض کنم در عین حال ۳۰ جای ایران باشم ولی تو گوشیم میتونم همشو داشته باشم

این حرفا مال زمونه الان نیست

استفاده از گوشیتونو کنترل کنین قرار نیست با تکنولوژی قهر کنین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی