2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زود ناراحت میشم بهم بر میخوره

از تاپیکات معلومه واقعا😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

فلان چیز یعنی چی؟؟؟جمله‌ش خبری بود؟؟؟

مثلا پاستیل خریدم رو خوردی؟!

در واقع میخاد ک استاتر ذوق کنه و تعریف کنه و تشکر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مثلا پاستیل خریدم رو خوردی؟!در واقع میخاد ک استاتر ذوق کنه و تعریف کنه و تشکر

بنده خدا کار بدی نکرده که

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عصر خرید حالا پیام داده خوردی

بازم تو ذوقش نزن گناه داره 

یکم با احساس تر باش همش که نباید چیزای گرون بگیره خوشحال شی 

سعی کن برای وقتی که میزاره با ذوق برات میگیره خوشحال شی نه صرفا با قیمتای بالا خوشحال شی 

نا راحت نمیشی؟

ن دوست داره بخورمش خوشحال میشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
ببچاره اهمیت هم میده میزنی تو برجکشچی خریده بود؟

از سرکار برگشتیم پاستیل و ی چندتا چیز و بیسکوییت گرفت 

همه خوردیم جز بیسکوییت حالا پیام داده بیسکویت خوردی 

از سرکار برگشتیم پاستیل و چیز میز گرفت با بیسکوییت همه خوردیم جز بیسکوییت حالا پیام داده بیسکویت خور ...

عزیزم نباید با اینجور مسایل پیش پا افتاده بهت بربخوره..

حالا شما نامزدین پس فردا برید تو زندگی مشترک هزار تا بلا قراره بیاد سرتون عزیزم..

سعی این اخلاقتو برطرفش کنی.. بیشتر از شوهرت خودت اذیت میشی وگرنه