2777
2789
نه دیگه باید با سیاست برخورد کنی اینطور که گفتی اون دفه بعد رغبت نمیکنه کاری کنه برات چون آدما سرد م ...

همش تقصیر مامانمه دوست بودیم خوش میگذشت از وقتی نامزد شدیم همه چی سخت شده 

همش تقصیر مامانمه دوست بودیم خوش میگذشت از وقتی نامزد شدیم همه چی سخت شده

عزیزم سیاست به خرج دادن شما چه ربطی به مامانت داره 

عزیزدلم لطفا سواد رابطت رو بیشتر کن اینطور ارتباطت رو به خطر میندازی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سیاست به خرج دادن شما چه ربطی به مامانت داره عزیزدلم لطفا سواد رابطت رو بیشتر کن اینطور ارتباط ...

چیکار کنم سریع از کوره در نرم؟؟؟؟من فقط همین مشکل دارم

سریع صورتم داغ میشه نفسم تنگ میشه دست خودم نیس 

چیکار کنم سریع از کوره در نرم؟؟؟؟من فقط همین مشکل دارمسریع صورتم داغ میشه نفسم تنگ میشه دست خودم نیس

اول اینکه انتظار تغییر به روزه دو روزه نداشته باش از خودت یه فرصت شش ماهه بده به خودت و اتفاقی افتاد که ناراحت شد به ذهنت رجوع کن چنتا نفس بکش بگو واقعا مهمه ، بگو اونقدر اهمیت داره که بخوام ارتباطم رو به خطر بندازم یا طرف مقابلم رو ناراحت کنم؟ 

لطفا لطفا لطفا به احساس آدما توجه کن چون دلی که سرد بشه شاید دوباره نتونه اون عشق رو بهت بده  چون از تو نا امید میشه 

به قلب و احساس آدما توجه کن❤️

😐😐😐😐😐جدی اینجوری جواب میدی؟

اره جدی میگم، بعد اونم لبخند میزنه و ته دلش خوشحال میشه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.