2777
2789
عنوان

بچه چهار ساله یکی از فامیلای نزدیک مون

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 34 پست
این پرخاشگری میکنه بعضی وقتا تو ذهن بچه تاثیر میزاره کند میکنه ذهن بچه کوچیک رو خیلی خوبه که شما نمی ...

گوشی ب مامانش بگو بگیره بگه خراب شده دخترم ده ماهش بود گوشی تبلت کارتون نگاه میکرد ولی مثل بلبل حرف میزد پر خاشگیری مال لج کردن با بچه لوس کردن بیش ازحد جلوش دعوا کردن یا چیزای ب زور ازش میگیرن داد فریاد زدن بی محبت کردن اینا میشه فقط گوشی نیست

منم جانم به خدا من از به دنیا اومدن پسرم تا الان که هشت ساله هست گوشی دستش ندادم تا دو سال نمیذاشتم ...

الهی عزیزم چقد بد که بچه کوچولو بخاطر نفهمی مادرش اینجوری بشه

شما بهترین کار رو کردی 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشی ب مامانش بگو بگیره بگه خراب شده دخترم ده ماهش بود گوشی تبلت کارتون نگاه میکرد ولی مثل بلبل حرف ...

یه بار من بهش گفتم انقد نگاه میکنی چشمات درد میگیره اوف میشه کل اون روز به گوشی دست نزد 

کاملا درسته

شاید خوشحالن انگلیسی حرف میزنه

نه بابا میاد خونه مامان‌بزرگم که نگهش داره مامانش واسه چند ساعت کار داره میره بیرون الان یکم میتونه حرف بزنه قبلا کلا انگلیسی حرف میزد مامانبزرگمون هم متوجه نمیشد بچه همش گریه میکرد 

نه بابا میاد خونه مامان‌بزرگم که نگهش داره مامانش واسه چند ساعت کار داره میره بیرون الان یکم میتونه ...

عزیزم😔چه مادر بی مسئولیتی

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
عزیزم😔چه مادر بی مسئولیتی

نه بی مسئولیت نیس خیلی بهش میرسه ولی مثلا توجه نمیکنه یا فکر میکنه ما از چیز دیگه میگیم که گوشی زیاد نده دستش 

چجوری بهش میرسه منظورت از رسیدن چیه،

حواسش هست همیشه بهش همیشه نگرانشه کنارش هر جا بره میره خیلی کم پیش میاد بچه رو جایی بزاره مادر خوبیه اصلا مادر بدی نیست حالا که دقیقق تر نگاه میکنم میفهمم بیشتر تقصیر شوهرشه اینو از لج ما میکنه بماند که شوهرش خیلی ببخشید خیلی گند دماغه و هر کاری که فکر میکنه درست هست رو انجام میده واسه ما که اتفاقی نمیوفته بچش بیچاره میشه 

حواسش هست همیشه بهش همیشه نگرانشه کنارش هر جا بره میره خیلی کم پیش میاد بچه رو جایی بزاره مادر خوبیه ...

ببین اگر شرایطشو داره و بچشو نمیبره بیرون سرشو‌گرم نمیکنه ک گوشی رو از دستش بکیره تمیشه بگیم رسیدگیش خوبه.‌

parasoo1989@
ببین اگر شرایطشو داره و بچشو نمیبره بیرون سرشو‌گرم نمیکنه ک گوشی رو از دستش بکیره تمیشه بگیم رسیدگیش ...

میفهمم شما چی میگی اتفاقا خیلی هم با بچش بازی میکنه ولی چیکار میشه کرد