2777
2789
عنوان

بچه چهار ساله یکی از فامیلای نزدیک مون

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست
اگه زیاد باری میکنه با بچش پس چرا بچه دایم گوشی دستشه؟؟!!!و اینکه بگو‌ببره باشگاهی جایی.‌

ما بهش میگیم میگه به خدا بهشون میگم باباش میگه اینا الکیه و اینا میخوان بچه ما هیچی بلد نباشه 

چه باشگاهی

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

ما بهش میگیم میگه به خدا بهشون میگم باباش میگه اینا الکیه و اینا میخوان بچه ما هیچی بلد نباشه چه باش ...

ژیمناستیک. ازین کارگاهای مخصوص بچه ها ک‌تو‌فرهنگسراها یا مجتمع های اموزشی هست.‌گل بازی دارن نقاشی و...

parasoo1989@

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ژیمناستیک. ازین کارگاهای مخصوص بچه ها ک‌تو‌فرهنگسراها یا مجتمع های اموزشی هست.‌گل بازی دارن نقاشی و. ...

من خودم کارآموز نقاشی کودکانم تابستون میرفتم سه ماهم مونده خرداد ماه تموم شه میرم 

باهاش نقاشی میکشم بچه انقد آروم میشه شاید باورت نشه ولی نقاشیش نسبت به سنش خیلی خوبه

من خودم کارآموز نقاشی کودکانم تابستون میرفتم سه ماهم مونده خرداد ماه تموم شه میرم باهاش نقاشی میکشم ...

خیلی خوبه. اما هدف اصلی تو‌محیط بودنه نه نقاشی کشیدن. پیش بچه ها.‌سروکله زدن باهم.‌حرف زدن باهم.‌دعوا کردنشون باهم.‌

parasoo1989@
خیلی خوبه. اما هدف اصلی تو‌محیط بودنه نه نقاشی کشیدن. پیش بچه ها.‌سروکله زدن باهم.‌حرف زدن باهم.‌دعو ...

دقیقا اینطوری بچه راحت ارتباط میگیره