2777
2789
عنوان

می‌خوام ولش کنم دیگه

179 بازدید | 18 پست

پسرم ، ماجرامو تو تاپیکام گفتم

فکرم خیلی وقته درگیر یه دخترس درست درس نمیخونم ، پشت کنکوریم 

نمیتونم درست درس بخونم ، ولی یه آهنگ گوش دادم کلا دچار تحول نسبی شدم🙂

می‌خوام از فردا شروع کنم بخونم پر قدرت و فعلا فراموشش کنم

بیخیالش دیگه ، شد شد ، نشد امام رضا خودش انشالا یه دختر بهتریو می‌زاره تو زندگیم🥲

راهی ندارم برای بالا کشیدن خودم بجز درس 

میخونم ، خواستم سال دیگه میرم خواستگاریش اگه ازدواج نکرده بود ، جواب مثبت داد زندگیمو باش می‌سازم و خوشبختش میکنم 

منفیم دادن میرم پی کارم....

می‌خوام ازین برزخی که برا خودم ساختم بیام بیرون....

زندگیمو کنم دیگه...

نزارم فکر یکی که هیچ نسبتی بام نداره پیش رفیقام و رقیبام شکستم بده....

مجنون دیگه عاقل شده🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چندکلما حرف رو بعنوان یادگاری ازمن داشته باش...

وقتی تا این حد تو فکرشی یعنی کاردلت تمومه.

و اما ی نکته...

تومیتونی بادرس خوندن ب آینده ی دلخواهت برسی اما ...

زمانی ک یا کامل ازش قطع امیدکنی 

یازمانی که کامل بدستش بیاری 

پس...

حرف دلتوبش بگو و ببین میخوادت یانه؟ 

ک در صورت بله گفتن انرژی ت بالامیره و اوکی میشی 

درصورت نه گفتن هم ی مدت غصه میخوری بعد باز اوکی میشی و ب درس وکارت میرسی.

اما وای ب روزی ک دل بدی ک شب تاصبح نخوابی و عاشقی کنی بایادش وتهش بهش نرسی اونموقع ست ک بهترین روزهای عمرتو ک هیچ تمام عمرت رو تضمینی باختی فقط بخاطرعشق اون نفر.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

مرحبا به تو ادم فهمیده

میگه توباورنکن. 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین