2777
2789

چرا؟ گاهی یه چیزایی یادم میاد از دشمنی خدا با من که تا مغز استخوانم میسوزه

عادی ترین نعمت هارو از من دریغ کرد و به بهترین شکل نصیب اطرافیانم کرد تا ببینم و بیشتر عذاب بکشم 

مشکلاتی به من داد که بمیرم هم زخمش میمونه و هیچوقت حل نمیشه کاش حداقل یک درصد میشد احتمال داد حل میشه که با همون کورسوی امید زندگی کنم و بمیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم با تموم وجود منم از بچگیم اتفاقایی برام افتاد که همه چیش دست خدا خودش بود تا الان انگار ا ...

بدبختی و بیچارگی صلاح هیچکس نیست از نفرت و ناعدالتی‌ خداست.کاش منو رها کنه

ظلم هایی در حقم کرده که برا سنگ تعریف کنم اشکش در میاد.چی میخواد نمیدونم.حتی دلم نمی‌خواد اسم این خدا رو بیارم ولی خب درددل هم نکنم میمیرم

بدبختی و بیچارگی صلاح هیچکس نیست از نفرت و ناعدالتی‌ خداست.کاش منو رها کنهظلم هایی در حقم کرده که بر ...

امیدوارم خوشیا در انتطارت باشه ،اونقدر زیاد که غم این روزارو بشوره ببره برات 

...

خدا به چیزی که خودش درست کرده ( بنده)که ظلم نمیکنه 

و در کتابش گفته شما هر چی سرتون میاد حاصل عملکرد خودتونه و من به بنده ام ظلم نمیکنم 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اخه خدا دوستی خالصه دشمنی با بنده اش ؟؟؟

تو چون سوگلی خدایی دلیل نمیشه چشماتو ببندی دروغای خوشگل بگی.ظلمی که خدا در حق من کرده میلیاردها آدم با بدترین ذات دور هم جمع بشن نمیتونن انجام بدن

اگه دوستیش اینه ما دوست نمی‌خوایم با ما مثل آدمای خوشبخت عزیزش دشمن باشه

خدا به چیزی که خودش درست کرده ( بنده)که ظلم نمیکنه و در کتابش گفته شما هر چی سرتون میاد حاصل عملکرد ...

عزیز دل مدعی میشه توضیح بدی مثلا اون بدبختی که معلول به دنیا میاد چه گناهی کرده؟ فقط همین یه مثال رو توجیه کنی کافیه 

تو چون سوگلی خدایی دلیل نمیشه چشماتو ببندی دروغای خوشگل بگی.ظلمی که خدا در حق من کرده میلیاردها آدم ...

خدا ظالم نیس 

و با کمال احترام به شما باید بگم 

خداوند متعال در کتابش فرموده انچه به سر شما میاد حاصل عملکرد خودتونه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد