2777
2789
عنوان

چرا خدا بی دلیل از بعضی بنده هاش متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
عزیز دل مدعی میشه توضیح بدی مثلا اون بدبختی که معلول به دنیا میاد چه گناهی کرده؟ فقط همین یه مثال رو ...

خداوند متعال میفرماید خیلی چیزها از نظر شما بد است( مثل معلولیت) در حالی که خیر شما در آن است 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
منم خیلی بد بیاری اوردم اما هنوز چشم انتظار معجزه اشم

من دیگه شور و امیدی ندارم.باهامون حال نمیکنه دیگه چه کنیم.اگه میدونستم با مرگ تموم میشه یا دلش خنک میشه و رها می‌کنه همین الان تمومش می‌کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداوند متعال میفرماید خیلی چیزها از نظر شما بد است( مثل معلولیت) در حالی که خیر شما در آن است

خب این خدا جایی نگفته چطور میتونیم از خیرش در امان باشیم؟ کاش یه ذره شر به ما هم بده 

چه خیری در معلولیت هست؟ خودش یه بدبختی رو آفریده و معلولش کرده مثلا اگه عادی بود چی میشد؟ مگه بقیه سالمن خدا ناراحته که فقط برای این ناراحته ؟ در ضمن خود خیر و شر هم اراده خداست یعنی اگه بخواد می‌تونه هم سالم بیافرینه هم سالم بودن رو صلاح اون آدم قرار بده پس داستان نباف

من دیگه شور و امیدی ندارم.باهامون حال نمیکنه دیگه چه کنیم.اگه میدونستم با مرگ تموم میشه یا دلش خنک م ...

نه عزیزم خواهش میکنم به خانواده ات فکر کن  منم با اینکه خیلی بهم بی مهری کردن اما به خاطر ابروشون به خودکشی فکر نمیکنم

اون به ای که بهش تجاوزمیشه و روانش بهم میریزه چه عملکردی میتونست داشته باشه؟؟

طلم بنده ها خودشون به همدیگه هس 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خب این خدا جایی نگفته چطور میتونیم از خیرش در امان باشیم؟ کاش یه ذره شر به ما هم بده چه خیری در معلو ...

این که گفتم ترجمه آیه قرآنی هست داستان نبافتم