من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پدرشو نمیدونم اوایل فیلمو ندیدم اما مادرشو زن خسروخان خفه کرد کشت، زن خسرو می دید انیس و خسرو خیلی پچ پچ میکنن میگن میخندن میاد بهدمادر انیس میگه دخترتو جمع کن اما مادرش محل نمبده اونم عصبانی میشه مادرشو خفه میکنه
انیس از اول کرم داشت؟ واقعا از اول قصدش این بود با خسرو ازدواج کنه؟
از اونجایی که من دیدم کرم داشت😂 قصدش معلوم نیست خیلی سیاست داره فکر کنم اوایل میخواست از شهین انتقام بگیره واسه همین با خسرو گرم میگرفت الانم میخواد از خسرو انتقام بگیره
اره گلم چون می دید دخترش همش به خسرو نزدیک میشه بهش گفت از اینجا برن اما مادرش گفت با خسرو حرف میزنیم اونم اولش از اتاق اومد بیرون اما بعد دوباره رفت خفه اش کرد بعدشم فکر کردن چون بابا انیس مرده بود زنش طاقت نیاورده ایست قلبی کرده
شهین گفتن عاشق یه رعیت بود که پدرشهین بعد دستور قتل اش رومیده تویه نامه هم نوشته بود شهین که پرویز پسر خسرو نیست وپدر پرویز خسرو کشته هم اموالشم زده به اسم پرویز