2777
2789

قراره صبح بریم شوهرم بهم حق طلاق و حضانت فرزند و نصف اموال شو بده چجوریه چی باید ببریم و اینکه اگه حق طلاق بگیریم مهریه بخشیده میشه؟؟

نه میتونی مهریه هم بگیری ولی وقتی نصف اموال میده مهریه رو باید ببخشی

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق طلاق چندتا نکته داره که قبلا به چندنفر گفته بودم باید پیداش کنم برات کپی پیست کنم

حق طلاق داشته باشی مهریه هم میتونی بگیری و با طلاق توافقی فرق میکنه

حضانت هم میتونه منتقل کنه

نصف اموال هم نوش جونت

چه آتویی ازش گرفتی که اینطوری بدبختش کردی 🤣

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مهریه که نمی‌خوام بگیرم فقط حق طلاق یعنی بعد طلاق مشکلی پیش نمیاد ؟

نه دیگه منم گرفتم توش وکالت داده بهم طبق هرشرایطی و هرموقع خواستم میتونم جدا بشم مهریه هم بگیرم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

حق طلاق چندتا نکته داره که قبلا به چندنفر گفته بودم باید پیداش کنم برات کپی پیست کنمحق طلاق داشته با ...

فعلا اون روح روان منو داغون کردن میخام حق طلاق بگیرم دفعه دیگه تکرار بشه به خودم و جسم و روحم خیانت نکنم طلاق بگیرم

مدارک چی لازمتون شد

شناسنامه کارت ملی هردو سند ازدواجم بردیم