2777
2789

دوروزپیش دخترم یساعت با بابابزرگش رفته بیرون برده خونه پیش مادرشوهرم وقتی اومدکلافه وناراحت بودهفت سالشه گفتم چی شده میگه مادرجون ازم هی میپرسه فامیل مامانت کیا میان خونتون مهمونی مامانت چی براشون درست میکنه دخترم گفته کسی نیومده خونمون دعواش کرده گفته دروغگویی  من خودم دیدم ماشین فامیلاتون دم خونتون بودن حالاکلامادرشوهرم یه محله دیگه زندگی میکنه مایجای دیگه وازهم دوریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخداامتحان کردم یعنی میخادحتی تایم دستشویی رفتن ماروهم بدونه اگه نفهمه دق میکنه

این اخلاق ومادر شوهر منم داشت صب ساعت شیش در میزد پاشید

نصف شب میرفتیم بیرون میگفت فلان موقه صدا در اومد چکار میکردید

یبار بار وسط جمع با خنده گفتم وایی تو حتما باید امار همه چی ما داشته باشی خو بتوچه سرت به کار خودت باشه

بدش اومد گفت اصلا به من چه 

دیگه نپرسید

دوروزپیش دخترم یساعت با بابابزرگش رفته بیرون برده خونه پیش مادرشوهرم وقتی اومدکلافه وناراحت بودهفت س ...

بی توجهی هم خوبه وقتی زیاد میپرسه و کنجکاوه خیلی کوتاه جواب بده یا خودت و بزن به نشنیدن با یکی دیگه حرف بزن که مثلا اصلا نفهمیدی چی میگه هرچی هم تکرار کرد با تو بزن کوچه علی چپ

این اخلاق ومادر شوهر منم داشت صب ساعت شیش در میزد پاشیدنصف شب میرفتیم بیرون میگفت فلان موقه صدا در ا ...

بازم خوبه اون بهش برخورده مادرشوهرمن نهایت یروزبهش برمیخوره بعددوباره برمیگرده به تنظیمات کارخانه

بی توجهی هم خوبه وقتی زیاد میپرسه و کنجکاوه خیلی کوتاه جواب بده یا خودت و بزن به نشنیدن با یکی دیگه ...

اره دقیقا همینجوری میکنم واسه همین هی پامیشه میادچون من چیزی نمیگم میادحضوری بفهمه کی چیکارمیکنه