2777
2789
عنوان

داغون شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست
داشت توی شبکه یوتیوب می‌گشت که یکدفعه یک ویدئو دید که ناراحتش کرد و الان لینک میزاره

آوووو

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه گروه خرید و فروش داشتم امروز دیدم مدیراش یکی هستن، قبلا یه پسرم بود

بعد یادم اومد عکسی که پروفایل اون پسره بود همون کسی بود ک یه ماه پیش جلومون تصادف کرد و فوت شد من اعلامیه اشو میدیدم میگفتم برام اشناست الان یادم اومده که همون بوده،  خیلی حالم بد شد جوون بود حیف

حیف فیل. تر شکن و نتی که صرف دیدن این ریلز شد😅

چی بود آخه چرت و پرت

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

باید fیلتر شکن روشن باشه؟

آره عزیزم 

یه پیرزن چینی یا ژاپنیه که به شصت سال رسیده و پسرش میذاره تو سبد میبرتش تو کوه ولش میکنه تا بمیره و سربار خانواده نباشه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خودمو زدم به عمق ماجرا خواهر 😂

🤣🤣🤣🤣 لینک فرستاد ولی یوتیوب ندارم خودمو میزنم به این که منم دیدم کلیپ رو💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اسی کلیپ برا من باز نشد میشه خودت توضیح بدی؟

یه دهکده هست که افراد بالای ۷۰ سال رو میبرم کوه تا یخ بزنند بعد که یک پیرزنی که سال های آخرش بود دندان هاشو با سنگ شکست تا عروسش اون رو به کوه نبره و به پسرش تو صید ماهی کمک کرد ولی پسر توجهی نکرد و پیرزن ( مادرش رو ) رو به کوه بر تا یخ بزنه