2777
2789
عنوان

بچها پدررررموووو دراوردنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی دختر...منم شبا تازه زندگیم شروع میشه،البته دخترم ۷ سالشه و تا صبح میخوابه ولی از صبح که بیدا ...

دختر ۷ساله ک بزرگه ی بچه هم راحته ک..من یکیش ۵سالشه یکی هم هشت ماه..بچه دوم ک بیاد میفهمی بچه اول اصلا سختی نداره

دختر ۷ساله ک بزرگه ی بچه هم راحته ک..من یکیش ۵سالشه یکی هم هشت ماه..بچه دوم ک بیاد میفهمی بچه اول اص ...

آره خدا رو شکر خوبه فقط بعضی وقتا میره رو اعصابم،منم به فکر دومی هستم ولی همسرم راضی نیست

دختر ۷ساله ک بزرگه ی بچه هم راحته ک..من یکیش ۵سالشه یکی هم هشت ماه..بچه دوم ک بیاد میفهمی بچه اول اص ...

اتفاقا کار خوبی کردی و خیلی بموقع دومی رو آوردی،من هرچی گفتم همسرم قبول نکرد الان دیگه درگیر درس و مدرسه شدیم 

وای نگو من دومی رو باردارم با یه کلاس اولی فکر کنم سال دیگه تيمارستان بستری شم اینجوری که شما گفتی🤣

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی اولی دختره دومی پسر ماه دیگه دنیا میاد

انشالا با دل خوش و براحتی دنیا بیاد.ما که بچه اولمون دختره بنظرم راحت تریم،دخترها خیلی کمک میکنند،دختر من التماسم میکنه میگه آبجی یا داداش بیار من خودم همه کارشو. میکنم