2777
2789
عنوان

شوهرم تو خیابان وحشی شد کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 79 پست
راست میگه دیگه چقد رو مخی تو

توهم خجالت بکش

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا فکر نمیکردم تو خیابان اینکار کنه اصلا ابرو رفتن مهم نیس براش نمیگه شاید یه فامیل ببینه من جلوی ...

چطور وسط خیابون لگد زد ؟ غیرتش کو 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اره از کجا فهمیدید

چون دلت نازکه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شانس منه😭همه خاهرام استوری میزارن از کادو گردش مسافرتمنه بدبخت چی😔😔

عزیزممم🥺🫂میدونم چی میگی 

ولی تو نباید چشم هم چشمی کنی 

شاید کسی نتونه بگیره همه ک مث هم نیستن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

پاشو عزیزم صورت قشنگت بشور کمی آب بخور آروم بشیمطمئن باش شوهرتم از کارش ناراحته رفتارش دور از مردانگ ...

ناراحت چی

داره تو اینستا میگرده فیلم میبینه صدای بلند

اصلا حالیش نیس بچه بیدار میشه بچه اونقدر استرس کشید ترسید بزار بخابه صداش و اخر کزاشته گوشی

کجا ناراحته خوشحال هم هست حتما