2777
2789
عنوان

خانومای منطقی و با سیاست بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست
خانم منطقی و با سیاست اصلا خودشو تو همچین موقعیتی قرار نمیده. صد که هیچی، یک، دو، سه رو که گذاشت و ط ...

تا حالا توی همچین موقعیتی قرار گرفتین؟🥲نه میتونم ولش کنم نه تحمل همچین رابطتیو دارم

کاربری دست دو نفره🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر شما ۱۰۰ یعنی چیکار کردن؟

یعنی همه فکر و ذهن و هدفت اون باشه یعنی محور همه ی برنامه هات اونه ...حالت وابسته به حالِ اونه ...یگی اینجا نمیرم چون دوست نداره این کارو نمیکنم چون دوست نداره یعنی  الان داره به من فکر میکنه ؟واای چرا حرف نمیزنه ؟چرا پیام نمیده ؟از همین کارایی که ما خانوما توش استادیم !باید دورتو شلوغ کنی نه با ادم با کار با هدف و فعالیت بعد میبینی حتی اگر طرف شوهرتم هست با اینکه ته دلت دوسش داری ولی از صبح تا شب که نیست تو هم زانوی غم بغل نکردی مشغول کارات بودی 

تا حالا توی همچین موقعیتی قرار گرفتین؟🥲نه میتونم ولش کنم نه تحمل همچین رابطتیو دارم

بله متاسفانه. بعید میدونم زنی رو پیدا کنی که این تجربه رو نداشته باشه. ایشون مرضی رو داره که انگار نود درصد مردا حداقل در ایران دارن. اون روز یه روانشناس تو اینستا بهش میگفت دون پاشیدن. مثل وقتی یه کبوتر رو خونگی نمیکنن اما عادتش میدن که به اون خونه وابسته بشه! یعنی طرف نمیخوادت ولی ولت هم نمیکنه بری. میخواد مطمئن بشه هستی بعد بهت بی توجهی میکنه! جالب اینجاست که همین رفتار باعث میشه ناخواسته خیال کنی عاشقشی. سیفونو بکش روش شیش ماه دیگه از فکر اینکه به چنین چیزی وابسته بودی حالت بد میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.