2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 762 پست
زینب

زینب جان حاجت روا بشی زودتر ان شاالله 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه سلام منو بهشون برسونی بگی از برادرشون امام رضا بخان ضامن ازدواج منو عشقم بشه اخه اگه ایشون واسطه بشن مطمئنم حاحت میگیرم گلم میشه اسممو بیاری اشمم زینبه ازشون بخاه دل خونواده ی عشقم نرم بشه و ما بهم برسیم و ضامنم بشن قول میدم رو سفیدشون کنم مرسی عزیزدلم حاحتت روا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بگو خانم جان باورم نمیشه امروز گفتن قلبش نمیزنه 

بچم رو پیش شما متبرک کرده بود و امام رضا 

هدیه حضرت فاطمه زهرا بود ...آخه چرااااااا؟ 

خودتون قلبم رو آرومم کنید 

از غصه داغونم😭😭😭😭😭

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلامتی کامل ان شاالله زودتر عزیزم حاجت روا بشی

به خانوم بگو شیوا خیلی دلش گرفته ناامیدش نکن💚

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

تو رو خدا منو فراموش نکن زهرا هستم درد دلم می‌دونه بگو یه فکری به حال دلم بکنه پیش خدا واسطه بشه مشکلم حل بشه اسی ممنونم ازت زیارتت هم قبول دارم میمیرم تو رو خدا برام دعا کن از ته دلت ممنون

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
آیه جان حاجت روا بشی زودتر ان شاالله عزیزم همه خواسته هات اجابت بشه

فدات بشم ممنونم عزیزدلم انشالله 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یادمه ی بار از حضرت معصومه برا ازدواج خواهرم،سفارش کردم به کسی براش دعا کنه 

حاجتمو داد خداروشکر همون جور ک میخواستیم 

الانم از شما میخوام واسطه منو و حضرت معصومه بشین 

برا ازدواجم دعا کنید 

خیلی حال روحیم بده و مشکلات فراوان 

برام ویژه دعا کنید آبجی 

اسمم زهرا 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
سلامتی کامل ان شاالله زودتر عزیزم حاجت روا بشی

گلم نامزدم آزمایش مغز استخوان داده ۴روزه پیش تمام بدنش آتله کلا تا انگشتای پاش دیروزم توکافه بودیم جلوی کافه افتاد روزانویی که آتل داشت باید عمل کنه دوباره دعا کن آزمایشش حداقل سالم باشه مشگلی نداشته باشه ۴روزه نخوابیدم نمی دونم تاچندروزه دیگه می تونم بی خوابی وتحمل کنم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ذکر یاودود تا جایی که در توانت هست بگو هدیه کن به امام رضا علیه السلام همسرت باهات خوب میشه ان شاالل ...

هرروز میزنم😭

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻