2777
2789
عنوان

کسی هست مث من خونه پدرت بیچاره شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
مام بدبخت شدیمکاش منم ۱۵ شوهر میکردمکل عمرم بیهوده رفتهر چقدر تلاش کردمحتی تو خونه کتاب میگیرم دست م ...

اینا ک اینطورین چرا بچه اوردن...چرا مارو بدبخت کردن😭😭😭

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنی نداری کهاز الان شروع کن برای رسیدن خواسته هات و علایقبعدا پشیمون میشی

مگ تقصیر منه ک پشیمون شم یا نشم

خو هر کار کردم نذاشتنم بدبختم کردن

الانم باشون قهرم

بهمن ماه هم ثبت نامم نمیکنن دانشنامه 

اصن بدبخت شدیمعمرمون الکی رفت اصن میگم هر چی بگید چشم میرممیگن فقط بمون خونه

منم چند وقت دیگه میرم ۲۲ نه درسی نه تفریحی نه مسافرتی نه بیرونی همش تو خونه حبسم پول ندارم زیاد نمیتونم برم بیرون 

چون بابام درست کار نمیکنه فقط در حد بخورنمیر

همه تک فرزندن منم تک فرزندم😢

اینا ک اینطورین چرا بچه اوردن...چرا مارو بدبخت کردن😭😭😭

منم بشون میگم

میگن آره باید سقطت میکردیم گفتم خب میکردید وقتی بلد نیستید رفتار کنید

کل استعدادشون دختر شوهر دادنه

اصلا فکر این نبودن دختر درس بخونه شاغل شه جوونی کنه درآمدزایی کنه

کل فکرشون این بود دختر شوهر بدن راحت شن

منم بخاطر همین ازشون متنفرم چون من اهل شوهر نبودم 

منم چند وقت دیگه میرم ۲۲ نه درسی نه تفریحی نه مسافرتی نه بیرونی همش تو خونه حبسم پول ندارم زیاد نمیت ...

بخدا بیچاره شدیم

دلم نمیخواد شوهر کنم ولی مجبورم هر کار کردم ب سنگ برخورد کردم

خیلی بده جلو پیشرفتت بگیرن

زندگی آدمو نابود میکنن

منم بشون میگممیگن آره باید سقطت میکردیم گفتم خب میکردید وقتی بلد نیستید رفتار کنیدکل استعدادشون دختر ...

ننه بابای من هم همینن..هنوز با داداشم بدتر ...اونم ی جور بدبخت کردن...فقط مثل حیوان تولید مثل کردن ..تمام...

من ک ازشون نمگذرم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ننه بابای من هم همینن..هنوز با داداشم بدتر ...اونم ی جور بدبخت کردن...فقط مثل حیوان تولید مثل کردن . ...

باشون قطع رابطه کن 

آیندمون خراب کردن خدا زلیلشون کنه

اصن هر کی میاد برام میگ دانشگاه رفتی ؟ خجالت میکشم

میگ شاغلی ؟ خجالت میکشم

من از ۱۷ سالگی خواستم کار کنم هی اذیتم کردن نذاشتن

جلو پیشرفتم گرفتن

حالا بگم میخوا شوهر کنم سریع شرایط فراهم میکنن

دشمنن دددششششممممنننننن

فقط عمرمو هدر دادم این همه مورد رد کردم

بخدا بیچاره شدیمدلم نمیخواد شوهر کنم ولی مجبورم هر کار کردم ب سنگ برخورد کردمخیلی بده جلو پیشرفتت بگ ...

از اون بدتر مارو اورده توی روستا دورافتاده خودمم نمیتونم کار کنم حداقل ی خواسته های خودم برسم چون هزینه رفت امد زیاد میشه حداقل ۵ تومن درماهه اگه من برم کار کنم مگه چقد به ی دختر جوون میدن همه جا حقوقش کمتر از هزینه رفت آمدمه

از یطرفم افسردگی شدید اضطراب اجتماعی گرفتم

چون اکثرا خونم اونجور خواستگارم ندارم 

کی میاد اخه با ی دختر ضعیف ازدواج کنه

از اون بدتر مارو اورده توی روستا دورافتاده خودمم نمیتونم کار کنم حداقل ی خواسته های خودم برسم چون هز ...

شرایط ت رو دارم

منک کلا بیرون نیستم 

اینطوری هم خواستگارا کمن

چون ن گذاشتن ب جایی برسیم ن تو جامعه بودیم ک کسی بگیره

شرایط ت رو دارممنک کلا بیرون نیستم اینطوری هم خواستگارا کمنچون ن گذاشتن ب جایی برسیم ن تو جامعه بودی ...

همش ناراحت بودم تنهام هیچکس مث من نیست ولی مث اینکه هست تنها راه من اینه با ی ادم خوب ازدواج کنم نمیدونم اونم کی میخواد بشه با این وضع دیگه از همه چی ناامیدم فقط الکی زندم

همش ناراحت بودم تنهام هیچکس مث من نیست ولی مث اینکه هست تنها راه من اینه با ی ادم خوب ازدواج کنم نمی ...

دقیقا منم میخوام ولی شرایطش جور نمیشه

میفهمن خانوادم اینن همونایی ک تو زندان میفهمن دختری هست اونام فرار میکنن

بیرون هم ک کسی نمیبینتم

شرایطمونم بده

همش ناراحت بودم تنهام هیچکس مث من نیست ولی مث اینکه هست تنها راه من اینه با ی ادم خوب ازدواج کنم نمی ...

بخدا من شرایطم بدتره

مث من کلا نیست

فقط ب موبایل مونده دستم

از همه چی تحریمم همون بیرون یبارم نرفتم

بخدا من شرایطم بدترهمث من کلا نیستفقط ب موبایل مونده دستماز همه چی تحریمم همون بیرون یبارم نرفتم

منم تفریحم همین موبایله همین😂اونم همش بهم میگن چقد سرت تو گوشیه

میگم اگه زندگی جذابی داشتم انقد تو گوشی نبودم تفریح دیگه ای ندارم چشام بعضی وقتا درد میگیره

با بابام همش دعوا دارم الانم باهاش قهرم ازش متنفرم زندگی منو ب گوه کشید جوونیم داره میسوزه

من حتی بعضی وقتا گشنگیم کشیدم بخاطر این بی غیرت