2777
2789
عنوان

تبلت یا لپ تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 20 پست
مرسیجسارتا برند تبلتتون چیه؟من خودم شیائومی ردمی پرو رو مد نظر دارمدرموردش اطلاعی دارین؟ خوبه؟

مال من سامسونگ خیلی ام رازی ام 

نه تبلت مدنظر شمارو نمیدونم ولی گوشی شیائومی دارم خوبه مارکش 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من سامسونگ خیلی ام رازی ام نه تبلت مدنظر شمارو نمیدونم ولی گوشی شیائومی دارم خوبه مارکش

ممنونم

جسارتا اسم کاملش چیه؟ از چه زمانی خریدش کردین؟ چقدر خریدینش؟ هنگ نمیکنه؟

ببخشید که زیاد سوال میپرسم😂

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ممنونمجسارتا اسم کاملش چیه؟ از چه زمانی خریدش کردین؟ چقدر خریدینش؟ هنگ نمیکنه؟ببخشید که زیاد سوال می ...

سال ۹۹ 

کادو تولدم بود قیمت نمیدونم 

سامسونگ تبA 

هنگ نمیکنه نه

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
سال ۹۹ کادو تولدم بود قیمت نمیدونم سامسونگ تبA هنگ نمیکنه نه

مرسی گل که راهنماییم کردی

از قلم و کیبورد پشتیبانی میکنه؟😅

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

مرسی گل که راهنماییم کردیاز قلم و کیبورد پشتیبانی میکنه؟😅

خواهش میکنم عزیزم 

نمیدونم راستش ولی خب همون موقع از گوشی فروشی پرسیدم گفت باید کیبورد مخصوص بخری 

اگه حرفه ای تر بروز تر میخوای آیپد بگیر که خودش قلم داره 

قابلیت اینکه کیبورد روش بشه استفاده کرد هم داره 

و واسه درس جزوه نوشتن و..... خیلی خفنه