2777
2789
عنوان

منصرفم میکنن از چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
از سختی هاش میگن تو شرایط مختلف💔

خب واقعیته محدودیت میاره اگر خیلی دوست داشته باشی میتونی باهاش کنار بیای

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ته دلت چی میگه؟ راستش من دو سه سال سر کردم ولی خودم خسته شدم سر نکردم. ببین ارادشو داری تو همه شرایط ...

شما چرا خسته شدی؟

نمیدونم بعدا پشیمون بشم یانه

میخوام ثبات رفتاری داشته باشم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
میتونی چادرای مدل دار بپوشی که راحت تره کنترل کردنشمثل عربیمن همیشه چادر ساده میپوشیدم، از وقتی بچم ...

من خودم چادر عربی دارم و گاهی سر میکنم

انگار ادم با چادر راحتتره 

حتی تو تابستون جایی میرفتم که باید با چادر میرفتم ،اونجا هم مشکل خاصی نداشتم ، 

ولی برای همیشگی بودنش ادم نمیدونه باید چه تصمیمی بگیره

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
شما چرا خسته شدی؟نمیدونم بعدا پشیمون بشم یانهمیخوام ثبات رفتاری داشته باشم

شرایط مختلف گرما، سرما، خرید کردنی میخواستم وسیله دست بگیرم سخت بود. البته چادرمم دانشجویی بود ساده نبود ولی خیلی سختم بود. دیگه گفتم حد حجابو که رعایت میکنم ولی بدون چادر. 

مثلا میگن تو زمستون سخته واسه پوشیدن لباس گرم و ...واقعا تصمیم گیزی سختهاگه با رفتار خوبی از اطرافیا ...

پالتو بپوشید که روش خز نداشته باشه، انتخاب خودتونه، به نظرم خیلی سختش می کنید راحت بگیرید راحت می شه

خب واقعیته محدودیت میاره اگر خیلی دوست داشته باشی میتونی باهاش کنار بیای

من الانم حجاب کاملی ندارم 

ولی بیحجاب هم نیستم ،یعنی موهام بیرون نیست و ...

ولی انگار نه بیحجاب کاملم ،نه باحجاب کامل 

این وسطا 

میخوام حجابم کامل باشه ،با روسریای قشنگ چادر سر کنم

پالتو بپوشید که روش خز نداشته باشه، انتخاب خودتونه، به نظرم خیلی سختش می کنید راحت بگیرید راحت می شه

شما چادری هستید؟

ای کاش ته دلمو خالی نکنن

من خودم چادر عربی دارم و گاهی سر میکنمانگار ادم با چادر راحتتره حتی تو تابستون جایی میرفتم که باید ب ...

ببین من همیشه به کسایی که میخوان چادری بشن میگم بشین قشنگ فکر کن یه دلیل خییلی قوی برای خودت بیار که میخوای بخاطرش چادری شی، اونقدر قوی که هیچ وقت دیگه نتونی در بیاری

من خودم از نوجوانی سر کردم و عاااشقش هستم

ببین من همیشه به کسایی که میخوان چادری بشن میگم بشین قشنگ فکر کن یه دلیل خییلی قوی برای خودت بیار که ...

دلیل شما چی بود؟ 

دارم فکر میکنم شاید دلیلم خیلی قوی نباشه 

شاید فقط اینکه حس راحتی دارم ، یا اینکه بهم میاد ، یا مثلا حجابم کاملتره

شما چادری هستید؟ای کاش ته دلمو خالی نکنن

من بودم ۶_۷ سالی نیستم ولی خیلی دوست دارم چادری بشم مجدد و از ایام فاطمیه این حس به دلم افتاد یاد امام علی ی طوری من رو مجددا ترغیب به چادر سر کردن می کنه، از طرفی دوست دارم نمازامو بخونم، مامانم داده برام چادر نماز دوختن

من بودم ۶_۷ سالی نیستم ولی خیلی دوست دارم چادری بشم مجدد و از ایام فاطمیه این حس به دلم افتاد یاد ام ...

موفق باشید ان شالله👌😊