2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 21 پست
کلاس میرم البته حضوری نه انلاین .... بیرون نمیاد ...ولی گاهی میاد خونم و ازس پذیرایی میکنم...ادم با ...

ولی بیرون رفتن خیلی تو روحیه تاثیر داره عزیزم.

اشتباه میکنن کاش غم و غصه اش رو بریزه بیرون تا یکم سبک بشه. 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی بیرون رفتن خیلی تو روحیه تاثیر داره عزیزم.اشتباه میکنن کاش غم و غصه اش رو بریزه بیرون تا یکم سبک ...

چی بگم...بجز خونه ی دختراش جای دیگه ای نمیره...اونم تو مهمونیا و تولدا نمیاد...نهایت میاد یه شام میخوره و برمیگرده خونه...انگار مامان که رفت بابا هم باهاش رفت 😭از اون مرد خوشتیپ همیشه مرتب یه پیرمرد خسته دل شکسته مونده فقط 😭

چی بگم...بجز خونه ی دختراش جای دیگه ای نمیره...اونم تو مهمونیا و تولدا نمیاد...نهایت میاد یه شام میخ ...

یعنی اگر بری دنبالش بگید بریم امروز مثلا پارکی سینمایی جایی نمیاد؟ 

حس میکنم افسردگی داره پدرت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یعنی اگر بری دنبالش بگید بریم امروز مثلا پارکی سینمایی جایی نمیاد؟ حس میکنم افسردگی داره پدرت

نه نمیاد ...و با خنده میگه مگه بچه ام ؟اره افسردگی که داره...ولی شدید نیست که دارو بخواد پذیرشش رو هم نداره... الان بزرگترین ترسم اینه که بابامم از دست بدم ....دیگه نه بابایی باشه نه مامانی ...هیچ کس 😪

نه نمیاد ...و با خنده میگه مگه بچه ام ؟اره افسردگی که داره...ولی شدید نیست که دارو بخواد پذیرشش رو ه ...

اگر رهاش کنید شدید میشه . افسردگی مثل یک  غده سرطانی میمونه اگر همون اول ریشه کن نکنی رشد میکنه بزرگ میشه و آدمو خفه میکنه . آروم آروم پیشرفت میکنه 

همیشه لازم به خوردن دارو نیست گاهی فقط لازمه با یک نفر صحبت کنن .

نه عزیزم این ترس رو بزار کنار عوضش سعی کنید با هم وقت بگذرانید از فرصت کنار هم بودن استفاده کنید زندگی رو با ترس بگذرونی از لذت وجود پدرت محرو میشی