2777
2789
عنوان

شوهراتونو برا چه ویژگیهاش خیلی دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 65 پست

نمیدونم واقعا بشدت مذهبی حافظ کل قران توخونه حس میکنی تومسجد نشستی میره توکتابخونش باصوت قران میخونه گاهی دلم میگیره میگم قران کلام خداست درسته ولی توقران گفتن وقت گذروندن باخونواده بهتراز صدسال عبادته توکه همش نیستی ماموریتی وقتی هم هستی سرت توکتاب وقران ادم دلگیر میشه واقعا ولی گاهیم میرم پیشش ارامش میگیرم باصوت قران خوابم میبره واینو دوس دارم

برای اینکه بسیار با محبته و در مقابل اخلاقهای بدم کوتاه میاد که باعث میشه همیشه شرمنده اش باشم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازدواج نکردم ولی رلمو بخاطر غیرت داشتنش، مهربونیش، بامعرفتیش، حس حمایتی که بهم میده خیلی دوسش دارم🙃

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
عزیزم اون تاپیکم ک ۱۸۶ تا پست داره رو میشه گزارش بزنی لطفا؟

کدوم تاپیک

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونم واقعا بشدت مذهبی حافظ کل قران توخونه حس میکنی تومسجد نشستی میره توکتابخونش باصوت قران میخونه ...

خواهرمنم همچنین ادمی میخوادبیادتوزندیگیش اماهرچی خواستگارمیادیاپولدارن مارونمیپسندن یانمازنمیخونن اهل موسیقین خواهرم نمیپسنده 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم