اره خب از لحاظ فامیلی میترسن شناسایی نشن ولی من از سال ۹۴ تا ۹۶ خواننده خاموش بودم از ۹۶ عضو شدم از لحاظ اخلاق و رفتار نوع ادب و شخصیت ولی خود واقعیشونن دارم میبینم دیگ ولی ب کرررااتتتت دیدم ک خواستم بریم خواستگاری فقط اینک مثلا باباشون قاضیه دروغ بوده و خودشون ارشد خوندن و دارن برا دکترا میخونن و فلان اینا همششش دروغ بوده ولی اخلاقشون ببخشیدا دخترا درواز جون شماها من اونایی رو ک برا داداشم خواستگاری کردمو گفتم ها یوقت سوتفاهم نشه نمیگم همه اونایی رو ک برا داداشم خواستگاری کردم حتی یکیشون ک اخلاقشم خیلی وحشی بود گذاشتم رو حساب اینک شاید چون خواستگار نداشته و سی رو رد کرده اخلاقش خیلی بد و خشن و تند بوده ازد کنه خوب میشه ولییییی داداشم ک اخلاقشو دید و یک کلمه ک صحبت کرد ن تنها از اخلاقش خوشش نیومد و فهمید ک مشخصه مشکل اعصاب و روان داره و قرص مصرف میکنه اگ این دوتارو هم پنهون نمیکرد و مستقیم ب داداشم میگفت بااازمم داداشم ازین موردم میگذشت ولی خب دید دروغ پشت دروغ هر دروغ از دروغ قبل گنده تر اخلاقم ک نداره هنوز سلام نکرده طرف از داداشم خواسته خونشو قبل عقد بعد خواستگاری ک میرن برا بله برون جشن بگیرن طرف از داداشم خواسته خونه و ماشین و بنامش بزنه حق خروج از کشور ک ب یک کشور خیلی دور هم گفته بود رو بده خیلی چیزها خواسته بود ک اگ بگم باید یک طومار بگم اینجا خب داداشم دید علاوه برنقاط منفی ای ک داشت اگر هزارتا داشت و یک دونه مثبت بااازم میگرفتش و شرایطش و قبول میکرد حتی از من پرسید ک تو از اخلاقش خبر داشتی چون من ب داداشم نگفته بودم ک با من چ برخورد بد و بی ادبانه ای داشت حتی خیلی تعریفم کردم از اخلاقش بعدش ک این سوالات رو پرسید گفتم داداش من اخلاقشو رو این حساب ک سی رو رد کرده و ب گفته خودش خواستگار نداشته گذاشتم گفتم درست میشه ولی مطمئن بودم ک همه چیزایی ک گفته بلوف بوده از خانوادش تا تحصیلات خودش و شغل خودش ک شغلم نداشت و چنان هم رفتار کرده بود و طلبکارانه ک بدون هیچی فقط بیا عقد کن بدون شناخت و بدون تلفنی حرف زدن و بدون خواستگاری بدون هیچی فقطططط بیا عقد کن برا همین میگم ....دوست گرامی اینجا هرچیزی شون دروغ باشه اخلاقشون خود واقعیشونن ولی الان اسی عزیز رو ببین چ خوش اخلاقه یا کسانی ک در این تایپیک شرکت کردن و هنوز سنی هم ندارن ببین چقدر خوش اخلاق و مودبن ...
من از لحاظ اخلاقی گفتم خود واقعیشونن در مورد چیزهای دگ باید واقعا مطلع بشی و درمورد خیلی چیزها اگاه دوستان و اسی عزیز منظورم ب اونجور دخترایی ک یکیش رفتیم خواستگاری