2777
2789
عنوان

واقعا خیلی خواستگار کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 120 پست
سلام.دوستی دادم.دوست داشتی تایید کن بیشتر آشنا بشیم.شاید به درد هم خوردیم.سنت کمه ولی ظاهرا به بلوغ ...

دوست گرامی اتفاقا ادم اگ باید دختر بگیره ب نظرم از مجازی بگیره چون ک مجازی ب بهونه اینک کسی نمیشناسدشون کاااملااا خود خود واقعیشونن و نشون میدن🤌 ولی در واقعی برعکسسس البته دوستان نظر شخصیمه نمیگم همه میگم بیشترشون🫤🙏🙏🙏😘

دوست گرامی اتفاقا ادم اگ باید دختر بگیره ب نظرم از مجازی بگیره چون ک مجازی ب بهونه اینک کسی نمیشناسد ...

والله اینجا هر کی یه حرفی میزنه یا میخواد خودشو معرفی کنه یجوری میترسه شناسایی بشه که انگار اف بی ای دنبالشه

تا میخوای با یکی هم آشنا بشی میگه نه مجازی آشنا نمیشم انگار از تو نت میخوایم چیکار کنیم

بگذریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله اینجا هر کی یه حرفی میزنه یا میخواد خودشو معرفی کنه یجوری میترسه شناسایی بشه که انگار اف بی ای ...

اره خب از لحاظ فامیلی میترسن شناسایی نشن ولی من از سال ۹۴ تا ۹۶ خواننده خاموش بودم از ۹۶ عضو شدم از لحاظ اخلاق و رفتار نوع ادب و شخصیت ولی خود واقعیشونن دارم میبینم دیگ ولی ب کرررااتتتت دیدم ک خواستم بریم خواستگاری فقط اینک مثلا باباشون قاضیه دروغ بوده و خودشون ارشد خوندن و دارن برا دکترا میخونن و فلان اینا همششش دروغ بوده ولی اخلاقشون ببخشیدا دخترا درواز جون شماها من اونایی رو ک برا داداشم خواستگاری کردمو گفتم ها یوقت سوتفاهم نشه نمیگم همه اونایی رو ک برا داداشم خواستگاری کردم حتی یکیشون ک اخلاقشم خیلی وحشی بود گذاشتم رو حساب اینک شاید چون خواستگار نداشته و سی رو رد کرده اخلاقش خیلی بد و خشن و تند بوده ازد کنه خوب میشه ولییییی داداشم ک اخلاقشو دید و یک کلمه ک صحبت کرد ن تنها از اخلاقش خوشش نیومد و فهمید ک مشخصه مشکل اعصاب و روان داره و قرص مصرف میکنه اگ این دوتارو هم پنهون نمیکرد و مستقیم ب داداشم میگفت بااازمم داداشم ازین موردم میگذشت ولی خب دید دروغ پشت دروغ هر دروغ از دروغ قبل گنده تر اخلاقم ک نداره هنوز سلام نکرده طرف از داداشم خواسته خونشو قبل عقد بعد خواستگاری ک میرن برا بله برون جشن بگیرن طرف از داداشم خواسته خونه و ماشین و بنامش بزنه حق خروج از کشور ک ب یک کشور خیلی دور هم گفته بود رو بده خیلی چیزها خواسته بود ک اگ بگم باید یک طومار بگم اینجا خب داداشم دید علاوه برنقاط منفی ای ک داشت اگر هزارتا داشت و یک دونه مثبت بااازم میگرفتش و شرایطش و قبول میکرد حتی از من پرسید ک تو از اخلاقش خبر داشتی چون من ب داداشم نگفته بودم ک با من چ برخورد بد و بی ادبانه ای داشت حتی خیلی تعریفم کردم از اخلاقش بعدش ک این سوالات رو پرسید گفتم داداش من اخلاقشو رو این حساب ک سی رو رد کرده و ب گفته خودش خواستگار نداشته گذاشتم گفتم درست میشه ولی مطمئن بودم ک همه چیزایی ک گفته بلوف بوده از خانوادش تا تحصیلات خودش و شغل خودش ک شغلم نداشت و چنان هم رفتار کرده بود و طلبکارانه ک بدون هیچی فقط بیا عقد کن بدون شناخت و بدون تلفنی حرف زدن و بدون خواستگاری بدون هیچی فقطططط بیا عقد کن برا همین میگم ....دوست گرامی اینجا هرچیزی شون دروغ باشه اخلاقشون خود واقعیشونن ولی الان اسی عزیز رو ببین چ خوش اخلاقه یا کسانی ک در این تایپیک شرکت کردن و هنوز سنی هم ندارن ببین چقدر خوش اخلاق و مودبن ...

من از لحاظ اخلاقی گفتم خود واقعیشونن در مورد چیزهای دگ باید واقعا مطلع بشی و درمورد خیلی چیزها اگاه دوستان و اسی عزیز منظورم ب اونجور دخترایی ک یکیش رفتیم خواستگاری

بهتر تنهایی و برای خودت زندگی کردن بهتره منم نداشتم نمیخوام خالمم ۶۰ سالشه ازدواج نکرده خیلی زندگی خوبی داره دکتر بوده ماشین خوب خونه خوب 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بهتر تنهایی و برای خودت زندگی کردن بهتره منم نداشتم نمیخوام خالمم ۶۰ سالشه ازدواج نکرده خیلی زندگی خ ...

خب تنهایی هم مشکلی نداره ما دخترا  خیلی لنگ جنس مخالف نیستیم مخصوصا اگه شاغل باشیم  ولی خب  آدم دوس داره دردودل کنه حرفایی رو که به کسی نمتونه بزنه   تنهایی خوبه   ازدواج موفق هم خوبه

خب تنهایی هم مشکلی نداره ما دخترا خیلی لنگ جنس مخالف نیستیم مخصوصا اگه شاغل باشیم ولی خب آدم دوس ...

آره درست میگین منظورم این بود که خیلی خودتونو حساس نکنین و ناراحت بشین 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-