2777
2789

از وقتی اومدم خونه

غیر 3 روز اول همش جنگ و دعوا درست کرد مامانم؟ 

چرا؟ چون ناراحت و گرفته و غمگین بودم

هی دعوا درست کرد و شدید شد هی شدید شد

تا اینک 2 شب پیش ساعت 10 سریع چمدونم رو بستم ک با اتوبوس ساعت 11 برم تهران

که اونم زنگ زد ب داییم و مامان بزرگم و الکی رسوایی ب بار آورد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر خواستگاری دوست پسرمک من راضیم بخاطر اینک من راضیم و گرا میدم بهش ک 7 ساله داره خواستگاری میکنه ...

دلیل نه گفتن شون چیه .

سعی کن روشن کار کنی 

تورو خدا سر به سرشون نذار . تو که میگی  خیلی دونست . مواظب یاش

دلیل نه گفتن شون چیه .سعی کن روشن کار کنی تورو خدا سر به سرشون نذار . تو که میگی خیلی دونست . مواظب ...

مطمئن باش خیلی از این اتفاق هایی که افتاده در حد تهدید بوده بعد واقعی شده . و کار از کار گذشته.

از امام جمعه یا حاج آقای محلتون کمک بخواه .   از یکی که خونوادت قبولش دارن بگو باهاشون حرف بزنه. لج و لج بازی نکن.   به نظرم نذار پسره هم تنهایی بره باهاشون حرف بزنه‌. یه وقت یکاری دستش میدند . 

دلیل نه گفتن شون چیه .سعی کن روشن کار کنی تورو خدا سر به سرشون نذار . تو که میگی خیلی دونست . مواظب ...

اینک عمانه

اینک میگن 6 ساله اونجاست و هیچی نداره و کارگره 

ولی 3 ساله رفته، تا حالا تو تیکه زمین گرفته و میخاد برای خودش همونجا مغازه بزنه و مستقل شه تا دو ماه آینده 

مطمئن باش خیلی از این اتفاق هایی که افتاده در حد تهدید بوده بعد واقعی شده . و کار از کار گذشته.از ام ...

در این حد نیست ولی 

بقیه رو آزار میده

من گذشتم دیگه از دلم و خودم 

حال و احوالم شده مثل زمانی ک پدرم فوت شد